Ferizli'de 'Darbe Gerçekleri' Konulu Program Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Ferizli'de 'Darbe Gerçekleri' Konulu Program Düzenlendi

Ferizli\'de \'Darbe Gerçekleri\' Konulu Program Düzenlendi

Ferizli Belediyesi, 15 Temmuzu unutmayacağız, unutturmayacağız sloganıyla birlikte program düzenledi. Sakarya Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa İsen, Ayhan Sefer Üstün ile İl ve ilçe protokolü ile röportaj yapıldı.

30.09.2016 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ferizli Belediyesi tarafından düzenlenen Programa, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SADED Kurucusu ve Başkanı Tahir Fatih Andı, İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile Tüm ilçe Protokolü, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK'lar, Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı. Program Saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Yapılan röportajda o karanlık geceyi anlattılar. Yaşanan o gece 20 dakikalık bir video ile belgesel haline getirildi. Video katılımcıların tarafından ilgiyle izlendi ve beğenildi. İzlenen videonun ardından konuşmalar yapıldı.

Başkan Soğuk konuşmasında, ''Allah buraya gelen herkese adımları kadar sevap yazsın. 15 Temmuz gecesi yaşadığımız karanlık gece ve sonrası tüm ülkemizde olduğu gibi Ferizli'mizde de birlik ve beraberlik ruhu içerisinde üzerimize düşen görevi fazlasıyla yaptığımıza inanıyorum. Hayatım darbelerle geçti, bu darbelerden çok çektik. Ülkemizde FETÖ Terör örgütü 1960'lı yıllardan beri yapılanıyor. FETÖ Paralel yapılanmasından şahsım olarak ta, ülke olarak ta çok çektik. Allah ülkemize bir daha böyle hain saldırılar yaşatmasın. Demokrasiye sahip çıkarak dik duruş sergileyen Tüm milletimize ve Ferizli halkımıza teşekkür ediyorum.'' Dedi.
Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, ''gerçekten zor bir gece yaşadık. İlçemizde darbeye karşı birlik ve huzur hâkimdi. 15 Temmuz gecesi ve sonrası ilçemizde birlik ve beraberlik ruhu devam etti. Ülkemiz parlayan bir ülke olduğu için üzerinden oyunlar eksik olmuyor. Darbe girişimi atlattığı halde devletimiz PKK, İŞİD gibi Terör örgütleriyle mücadelede ediyor, Suriye'ye de barışı sağlamak için askeri operasyon düzenliyor. Buda Türkiye'nin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Devletimiz halkıyla birlikte bu gücünü 15 Temmuz geçeside gösterdi. Katılan herkese teşekkür ediyorum.'' Dedi.
Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise Konuşmasında şu ifadelere yer verdi, ''bu memleket darbelerden çok çekti. Küçükken de hep darbe hikâyeleriyle büyüdük. 15 Temmuz gecesi bu şehrin liderleri Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, taşın ardına saklansaydı muhtemelen sevgili halkımızda dağın arkasına yâda evine saklanırdı. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, valilerimiz, belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız, birçok askeri erkân biz buradayız dediler ve meydana çıktılar. Halkımızda liderlerini gördü ve peşine takıldı. Uzun seneler bu halk liderlerinden yoksundu. Artık bu halka hedef gösteren liderler var. Allah'ın izniyle bu milletin artık sırtı yere gelmeyecektir. Bir kez daha kendisini düşünmeden tankın önüne atan, kurşunun önüne atan, milletimizin her kesimine minnettarlığımı ve şükranlarımı sunuyorum. Cenabı Allah'a vermiş olduğu cesaretten dolayı hamd ve şükrediyorum.'' Dedi.
Konuşmaların ardından plaket takdim töreni yapıldı ve program sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli'de 'Darbe Gerçekleri' Konulu Program Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement