Ferizli'de Kanalizasyon çalışmaları başladı - Son Dakika
Güncel

Ferizli'de Kanalizasyon çalışmaları başladı

Ferizli\'de Kanalizasyon çalışmaları başladı

SASKİ tarafından daha önce ihalesi gerçekleştirilen kanalizasyon çalışması için ilk kazmalar, Ferizli Yeni Mahallede vuruldu. Başkan Soğuk çalışmaları yerinde takip etti.

25.08.2016 14:00  Güncelleme: 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SASKİ tarafından ihalesi daha önce gerçekleştirilen ve Ferizli'de yapılacak kanalizasyon çalışmaları Ferizli Yeni mahallede başladı. Ferizli Yeni mahalle ile birlikte start alan çalışmalar tüm ilçede süratle devam ederek tamamlanacak. Proje tamamlandıktan sonra ilçedeki atık su sorunu tamamen ortadan kalkacak. SASKİ tarafından inşa edilecek 120 km'lik kanalizasyon hattı ile ilçedeki atık sular Karaman Atıksu Arıtma Tesisi 'ne ulaştırılacak.

Yeni mahalledeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Soğuk burada açıklamalarda bulundu. Başkan Soğuk konuşmasında, ''kanalizasyon çalışmaları ilçemizde iki yıl sürecek. İlçe olarak bu kanalizasyon projesine ihtiyacımız vardı. Proje tamamlandıktan sonra süratle üst yapı çalışmalarımız başlayacak. Zahmetsiz rahmet olmaz. İki yıl boyunca tozdan, çamurdan ve gürültüden dolayı vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı şimdiden Ferizli halkımızdan özür dileriz. Kanalizasyon çalışması tamamlandıktan sonra ilçemizde atık su sorunu yaşanmayacak. İnşallah başlattığımız çalışmalarımız ile birlikte ilçemizi sağlam ve modern bir kanalizasyona kavuşturacağız. İlçemize yönelik çalışmalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu olmak üzere, SASKİ Genel Müdürümüz Sayın Rüstem Keleş'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize Hayırlı olsun.'' Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli'de Kanalizasyon çalışmaları başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement