Ferizli'de Zafer Bayramı Törenle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Ferizli'de Zafer Bayramı Törenle Kutlandı

Ferizli\'de Zafer Bayramı Törenle Kutlandı

Ferizli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıldönümü, Atatürk Anıtı önü, Kaymakamlık makamı ve okunan şiirlerle gerçekleştirilen törenlerle kutlandı.

31.08.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı çerçevesinde herhangi bir eğlence programı yapılmadı.

utlama programı kapsamında ilk olarak Ferizli İlçe Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene, İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Garnizon komutanı Ahmet Tanrısevdi, İlçe Emniyet Amiri Murat Köksal, Ferizli ilçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Sevinç, Siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, polis ve askeri erkân, öğretim üyeleri,  öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Ferizli İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz ERDOĞAN, Belediye Başkanı Ahmet SOĞUK ve Garnizon Komutanı Ahmet Tanrısevdi ve Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin okunan şiirlerle sona erdi.

Atatürk Anıtı önündeki ilk törenin ardından, İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz ERDOĞAN, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet SOĞUK  ve Garnizon komutanı Ahmet TANRISEVDİ'yi  Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli'de Zafer Bayramı Törenle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement