Ferizli Demokrasi Nöbetine Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Devam Etti - Son Dakika
Güncel

Ferizli Demokrasi Nöbetine Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Devam Etti

Ferizli Demokrasi Nöbetine Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Devam Etti

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'da nöbet tutan heyete katıldı. Nöbet sabah namazına kadar sürdü. Sabahın ilk ışıklarına kadar meydandan ayrılmayan nöbetçiler sabah namazlarını Millet camisinde eda ettiler.

05.08.2016 15:16  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar ve STK temsilcileri, FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimi sonrası Ferizli ve Sakarya Demokrasi meydanında sürdürdükleri nöbeti bu sefer Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde tuttular.

Demokrasi nöbetini Ferizli ve Sakarya kent meydanında aralıksız sürdüren Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Muhtarlar, Belediye meclis üyeleri ve STK temsilcilerinden oluşan bir heyetle birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde devam eden 'Demokrasi Nöbeti 'ne katılarak destek verdiler. Meydana demokrasi çadırı kuruldu.

Başkan Soğuk, ''Tüm dünya vatan ve milli irade söz konusu olduğunda nasıl kenetlendiğimizi bir kez daha gördü. Bu akşamki nöbetimizi Külliyede, Başkomutanımızın yerinde devam ettirdik. Burada Edirne'den Kars'a, Diyarbakır'dan İstanbul'a, Samsun'a, Giresun'a tüm illerimizden insanlarla birlikte nöbet tuttuk. Halkımızın birbirleriyle kenetlenmesinden, birlik olmasından gurur duyduk. Mutluyuz. Demokrasi nöbetimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.'' Dedi.

Demokrasi nöbetçileri Beştepe'deki nöbetten ayrılırken yurdumuzun değişik yerlerinden gelen insanlarla birlikte nöbet tutmanın hazzını yaşadıklarını belirttiler. Böyle bir milletin ferdi olmaktan şeref ve gurur duyuyoruz. Vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, reisimize her şey feda olsun. Ömrümüzün en güzel ve anlamlı günlerinden birini yaşadık. Dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli Demokrasi Nöbetine Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement