Ferman Toprak Büyükçekmece'de Esti - Son Dakika
Güncel

Ferman Toprak Büyükçekmece'de Esti

Ferman Toprak Büyükçekmece\'de Esti

Ferman Toprak,dillerden düşmeyen "Hayatı Tesbih Yapmışım" isimli şarkısıyla kendisini izlemeye gelen sevenlerine keyifli anlar yaşattı.

16.06.2014 13:35  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Hayatı Tesbih Yapmışım" isimli son albüm çalışmasıyla müzik severlerin dikkatini çeken Ferman Toprak,babalar günü etkinliğinde Büyükçekmece'de yer alan İstanbul'un en büyük su parkı olan Aqua Marine'nin amfisinde mini bir konser verdi.

Babalar Günü Etkinliği kapsamında en güzel şarkılarını İstanbullulara sunan Ferman Toprak,"Bugün çok özel bir gün.Başta kendi babam olmak üzere tüm babaların bu özel babalar gününü en içten dileklerimle kutluyorum.Bütün babalara sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Başarılı isim Ferman Toprak'ın seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden hayranları, son ayların modası haline dönüşen selfie için de Ferman Toprak'la objektiflere poz verdi.

Güneş altında sıcak havaya rağmen Büyükçekmece'de seslendirdiği şarkılarla adeta havayı serinleten Ferman Toprak hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği günde sevenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferman Toprak Büyükçekmece'de Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement