Fernandao: Fenerbahçe'de En Az 30 Gol Atarım - Son Dakika
Spor

Fernandao: Fenerbahçe'de En Az 30 Gol Atarım

Fernandao: Fenerbahçe\'de En Az 30 Gol Atarım

Bursaspor'un yıldız oyuncusu Fernandao, "Fenerbahçe ligin en çok gol pozisyonuna giren takımı. Orada kendimi aşarım ve en az 30 gol atarım" dedi.

14.04.2015 14:55  Güncelleme: 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'un kiralık golcüsü Jose Fernandao, Fenerbahçe için planlar yapıyor. Sarı-lacivertli kulübün takibinde olan Brezilyalı santrafor, yakın çevresiyle yaptığı bir sohbette Fenerbahçe ile ilgili iddialı sözler kullandı.

Fernandao, "Fenerbahçe'ye transferim gerçekleşirse performansımı katlarım. Orada her iki kanattan çok iyi paslar geliyor. Ligin en çok gol pozisyonuna giren takımı. En az 30 gol atarım" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fernandao: Fenerbahçe'de En Az 30 Gol Atarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • tatanga: Tabi canım atarsın baksana şimdiden baslamışsın atmaya 3 1 Yanıtla
  • ottoman 1299: şayet bu adam bunları soyledıyse yarından itibaren oynatılmasın ve fenerbahçe macında asla oynatılmamalı oynatılırsa yazıklar olsun biz dik duruşu temsil eden takımız bu konuşmalar bize gelmez gelelim fener bahçeye birkez daha senden nefret ediyorum aziz yıldırım bu ülkede futbolu kirleten kişidir ve bu ülkenin herşeyine kendileri sahip sanıyorlar yalanda değil bir ülkede bu kadar yalama varken zenginler güçlüler o ülkeyi istila eder 2 1 Yanıtla
  • faik: Yakin cevresi kim..... 1 0 Yanıtla

Advertisement