Feshane Balıkesir Tanıtım Günleri 11-14 Eylül'de Olacak - Son Dakika
Yerel

Feshane Balıkesir Tanıtım Günleri 11-14 Eylül'de Olacak

Feshane Balıkesir Tanıtım Günleri 11-14 Eylül\'de Olacak

Balıkesir Tanıtım Günleri, İstanbul Feshane'de 11 14 Eylül arasında gerçekleştirilecek.

13.08.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Tanıtım Günleri, İstanbul Feshane'de 11-14 Eylül arasında gerçekleştirilecek.

Vali Ahmet Turhan, Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nda "Balıkesir Tanıtım Günleri"ne ilişkin düzenlenen toplantıda, etkinliğin sadece valilik değil bütün Balıkesirlilerin katılımıyla yapılacağını söyledi.

Tanıtım günlerinde bir aksaklığa meydan verilmemesi gerektiğini, bunun üzerinde titizlikle durduklarını anlatan Turhan, organizasyonu yapacak firmanın yükümlülükleri konusunda, etkinlikte yer alacak kurum, kuruluş ve firmaların bilgi sahibi olmalarını istedi.

Ankara'daki tanıtım günlerinde yaşanan sorunların İstanbul'da yaşanmaması için çalıştıklarını belirten Turhan, tanıtımın olumlu geri dönüşlerinin olacağına inandığını kaydetti.

Toplantıda ayrıca Balıkesir'in tanıtımını içeren kısa film gösterimi de yapıldı. Film hakkında katılımcıların fikirlerini alan Turhan, filmi beğendiğini ifade etti.

Filmin sadece Ayvalık ve Edremit Körfezi'nde çekilmiş olması nedeniyle yapılan eleştiriler değerlendirildi. Vali Yardımcısı Selda Dural, Balıkesir'in tanıtımını içeren 20-25 dakikalık bir film hazırlatmak istediklerini ancak ödenek yetersizliği nedeniyle bunu gerçekleştiremediklerini belirtti. Filmi yapacak olan bir şirketin ücret almaksızın kısa bir film çektiğini belirten Dural, filmde Balıkesir'in turizminin ele alındığını kaydetti. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Feshane Balıkesir Tanıtım Günleri 11-14 Eylül'de Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement