Festivalde Çifte Eğlence - Son Dakika
Güncel

Festivalde Çifte Eğlence

Festivalde Çifte Eğlence

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Kent Konseyi'nin işbirliği ile bu yıl 3. Kez gerçekleştirilen Hemşehri Dernekleri Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

16.10.2014 13:27  Güncelleme: 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hemşehri dernekleri festivali kapsamında gerçekleştirilen gecede Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı eğitmenleri Emre Oralburç ve Efe Çıraklar Türk Halk Müziği ve Pop Müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi.

Gecenin devamında Pop Müziğinin yeni isimlerinden Taylan Ülger sahne alarak Manisalılara eğlenceli bir gece yaşattı.

Festivalin 3. Gününde ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Eğitmenleri Efe Çıraklar ve Emre Oralburç Pop Müziği ile Halk Müziği'nin sevilen eserlerini seslendirerek Manisalılara güzel bir gece yaşattı. Ardından Pop Müziği'nin yeni isimlerinden Taylan Ülger sahne aldı. Konsere Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı İsmail Onay ve Hemşeri Dernekleri Platformu Dönem Sözcüsü Mustafa Uyumaz ve Oda ve Derneklerin temsilcileri ile çok sayıda Manisalı katıldı. Popüler şarkıların yanı sıra kendi eserlerine de yer veren Taylan Ülger gösterdiği performansla tüm Manisalılara keyifli bir gece yaşattı.

Sanatçılara çiçek takdim edildi

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı ve Kent Konseyi Başkanı İsmail Onay, konserin ardından sahneye çıktı. Festival kapsamında sahne alan konservatuar eğitmenleri Efe Çıraklar ve Emre Oralburç ile Sanatçı Taylan Ülger'e çiçek takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Festivalde Çifte Eğlence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
    11:55 Malatya'da 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

    Malatya'da, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 11 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı. Zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Bilecikli sporcular Kocaeli'den madalyalarla döndü
    11:55 Bilecikli sporcular Kocaeli'den madalyalarla döndü

    Kocaeli Uluslararası Judo Turnuvası'nda mücadele eden Bilecikli sporcular, Süper Minikler kategorisinde başarılı performans sergileyerek madalyalar kazandı. Aybars Ali Akpınar gümüş, Rüzgar Su ise bronz madalya elde etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, sporcuları ve antrenörü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, gençlerle iftar sofrasında buluştu
    11:53 Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, gençlerle iftar sofrasında buluştu

    Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Muğla'da eğitim alan ve Menteşe Turgutreis KYK Yurdunda kalan gençlerle iftar sofrasında buluştu. İftarın ardından gençlerle sohbet eden Vali Akbıyık, tavsiyelerde bulunarak başarılar diledi. Programa üniversite rektörü, kaymakam, gençlik ve spor il müdürü ve il müftüsü de katıldı.

  • Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kuru beton santrali faaliyete alındı
    11:53 Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kuru beton santrali faaliyete alındı

    Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan kuru beton santrali hizmete açıldı. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, santralin yol bakım, onarım ve yapım süreçlerini hızlandıracağını belirtti. Ayrıca, yerli kaynakların kullanılacağı altyapı projeleri ve inşaatlarda betonlama işlemlerinin daha kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirileceği ifade edildi.

  • Eskişehir'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    11:52 Eskişehir'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Eskişehir'de 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde yapılması amacıyla düzenlenen 'Seçim Güvenliği Toplantısı' Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, seçimle ilgili güvenlik tedbirleri ve sorumluluklar hakkında sunumlar yapıldı.

  • Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde trafik kazası: 1 yaralı
    11:52 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde trafik kazası: 1 yaralı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Haşim Benli Caddesi üzerindeki çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Doğanşehir Belediyesi Hizmet ve Yatırımlarının Açılışı Gerçekleştirildi
    11:52 Doğanşehir Belediyesi Hizmet ve Yatırımlarının Açılışı Gerçekleştirildi

    Doğanşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımların açılışı, Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'nda düzenlenen toplu açılış töreniyle gerçekleştirildi. Açılışta, Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, Doğanşehir Gençlik Merkezi ve Vahap Küçük Millet Bahçesi'nin resmi açılışı yapıldı.

  • Denizli'de 800 bin 548 seçmen oy kullanacak
    11:52 Denizli'de 800 bin 548 seçmen oy kullanacak

    31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Denizli'de 2 bin 636 sandıkta 800 bin 548 seçmenin oy kullanacağı bildirildi.


Advertisement