Festivalde Kürek Çektiler - Son Dakika
Yerel

Festivalde Kürek Çektiler

Antalya'nın Manavgat ilçesinde belediye, Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği (TİSOYAB) ve Akdeniz Üniversitesi Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle düzenlenen Manavgat Belediyesi 1. Dragon Festivali'nde protokol ve liselerarası yarışlar yapıldı.

21.04.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde belediye, Titreyengöl- Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği (TİSOYAB) ve Akdeniz Üniversitesi Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle düzenlenen Manavgat Belediyesi 1. Dragon Festivali'nde protokol ve liselerarası yarışlar yapıldı.

Titreyengöl'de düzenlenen festivalin ilk gününde liselerarası ve protokol yarışları yapıldı. Dragon Festivali'ne katılan yarışçılar, 10'ar kişilik kanolara binerek, Titreyengöl üzerindeki bitiş çizgisine en önce varmak amacıyla kürek çekti.

23 takımın katıldığı festivalde liselerarası kategorisinde Şelale Anadolu Lisesi, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Teknik Anadolu Lisesi ile TİSOYAB Genç Bayanlar Takımı, finale katılmaya hak kazandı.

Protokol yarışlarında ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in önderlik ettiği Manavgat Belediyesi Takımı, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü takımları finale kaldı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı açıklamada, belediye olarak ilçe turizmine canlılık getirecek organizasyonlara ağırlık verdiklerini söyledi. Sözen, "Yarışların aslında kazananı yok. Sporun her dalında olduğu gibi dostluk, barış, birliktelik ve ekip ruhu kazandı" dedi.

Festival, yarın yapılacak final yarışlarıyla sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Festivalde Kürek Çektiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement