Festivalin Böylesi "İstanbul'da Olur"! - Son Dakika
Güncel

Festivalin Böylesi "İstanbul'da Olur"!

Bu yıl 5.si düzenlenen, İstanbul gece hayatı ile sokak hayatının bir araya geldiği, olmazları olduran festival İstanbul Blue Night için geri sayım başladı!

30.03.2015 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

" İstanbul'da Olur!" mottosuyla hayata geçirilen ve uzun süre hafızalardan silinmeyecek festivalde yok yok! 11 Nisan 2015, Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park'ta efsane bir sokak festivaliyle başlayacak olan İstanbul Blue Night; aynı gece aynı mekanda, İngiltere müzik listelerinde zirveye yükselen Rudimental grubunu ve elektronik, big beat, trip hop'un vazgeçilmezi FatBoy Slim'i ağırlayacak. Festivalin 17 Nisan 2015, Cuma gecesi garajistanbul'daki kapanış etkinliği ise; DJ Paul Van Dyk ile DJ Robin Schulz'la gerçekleşecek ve iki DJ, "AM 2 PM" konseptiyle eğlenceyi maksimum seviyeye taşıyacak!

Bu yıl 5.si düzenlenen ve ilk etkinliğinde "Game of Thrones" dizisinin koca kalpli devi Hodor'u ağırlayan İstanbul Blue Night; Nisan ayında gerçekleştireceği birbirinden coşkulu, renkli ve ses getirecek etkinliklerle "Festivalin böylesi İstanbul'da olur!" dedirtiyor. İstanbul gece hayatının enerjisi ile sokak sanatının renkli dünyası graffitiyi harmanlayarak şehre dinamizm katmaya hazırlanan İstanbul Blue Night için heyecan dorukta!

11 Nisan 2015, Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park'ın sokak festivali ruhuna bürüneceği gecede İstanbul Blue Night; dünyanın en çok sevilen alternatif müzik gruplarından Rudimental'e ve elektronik, big beat, trip hop'un vazgeçilmezi FatBoy Slim'e de ev sahipliği yaparak İstanbullu müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Festivalin Böylesi 'İstanbul'da Olur'! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement