Fethi Sekin Adı Burhaniye'de Yaşayacak - Son Dakika
Yerel

Fethi Sekin Adı Burhaniye'de Yaşayacak

Fethi Sekin Adı Burhaniye\'de Yaşayacak

İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen hain terör saldırısında şehit düşen Trafik Polisi Fethi Sekin’in adı Burhaniye’de yaşatılacak.

13.02.2017 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen hain terör saldırısında şehit düşen Trafik Polisi Fethi Sekin'in adı Burhaniye'de yaşatılacak.

Burhaniye Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısında oy birliği ile geçen karara göre İzmir'de olası büyük bir faciayı önleyen Şehit Polis Fethi Sekin'in adı, Börezli Mahallesi Cezaevi Yerleşkesi ile Börezli Mahalle Mezarlığı arasında kalan caddeye verildi.

İzmir Adliyesi önüne geçtiğimiz ay bomba yüklü araçla gelen teröristlerin C Kapısı ile hakim ve savcı araçlarına ayrılan otoparka girmesini önlemek için canını ortaya koyan ve teröristlerle çatışmaya girerek olası büyük bir katliamı önleyen, ancak şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in adı, Burhaniye'de yaşatılacak. Burhaniye Belediye Meclisi, oybirliğiyle Şehit Fethi Sekin'in adının ilçedeki bir caddeye verilmesi kararını aldı. Belediye Meclisine teşekkür eden Belediye Başkanı Necdet Uysal "Cesareti ve vatan sevgisiyle son mermisine kadar kahramanca çarpışan, tek başına yüzlerce insana kalkan olan ve İzmir'in bir faciadan dönmesini sağlayan, şehidimiz Trafik Polisi Fethi Sekin'in adının yaşatılması için Börezli Mahallemizde bir caddeye isimini verdik. Meclisimizde oy birliği ile kabul edilen cadde ismi için meclis üyesi arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethi Sekin Adı Burhaniye'de Yaşayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement