Fethiye Belediyesi Personelinden Çok Özel Yardım - Son Dakika
Güncel

Fethiye Belediyesi Personelinden Çok Özel Yardım

Fethiye Belediyesi Personelinden Çok Özel Yardım

Fethiye Belediyesi personelinden çok özel yardımMuğla'nın Fethiye Belediyesi personeli, darbe girişimi ile terörle mücadelede şehit düşen asker ve polisler için aralarında 30 bin lira yardım topladı.

11.08.2016 23:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye Belediyesi personelinden çok özel yardım

Muğla'nın Fethiye Belediyesi personeli, darbe girişimi ile terörle mücadelede şehit düşen asker ve polisler için aralarında 30 bin lira yardım topladı. Yardımın 15 bin lirasının Mehmetçik Vakfı'na, 15 bin lirasının ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na gönderildiği belirtildi.

Fethiye Belediye Başkanı DP'li Behçet Saatcı, makamında açıklama yaptı. Başkan Saatcı, belediye personelince toplanan 30 bin liranın yarısının PKK ile mücadele sırasında şehit olan asker ve polis yakınlarına, diğer yarısının ise demokrasi şehitlerinin yakınlarına gönderildiğini kaydetti. Personeliyle gurur duyduğunu anlatan Başkan Saatcı, "Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Allah yolumuzu açık ve aydınlık nasip eylesin. Başbakanlığımıza bağlı Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın oluşturduğu demokrasi şehitlerimizin yakınlarına destek olmak amaçlı bir yardım kampanyası var. Bir de Güneydoğu'da 1984 yılından bu yana mücadelede şehit olan askerlerimizin yakınlarına destek veren, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından kurulan Mehmetçik Vakfı var. Hem bakanlığımıza hem de vakfa 15'er bin lira gönderdik. Aile fertlerim dediğim çalışma arkadaşlarımızla ve kurumumla ne kadar övünsem azdır. Onlarla gurur duyuyorum. Keşke şehidimiz olmasa da biz de bunları yatırmasak" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye Belediyesi Personelinden Çok Özel Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement