Fethiye'de 600 Metrelik Uçuruma Yuvarlanan Cipte Aynı Aileden 3 Kişi Öldü (2) - Son Dakika
Güncel

Fethiye'de 600 Metrelik Uçuruma Yuvarlanan Cipte Aynı Aileden 3 Kişi Öldü (2)

Fethiye\'de 600 Metrelik Uçuruma Yuvarlanan Cipte Aynı Aileden 3 Kişi Öldü (2)

Anne, BABA VE KIZI YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde ciple 600 metrelik uçuruma yuvarlandıkları kazada yaşamını yitiren Hüdai Karal, eşi Gönül Karal ile kızları Azra Karal için Yenievler Mahallesi'ndeki Hallaç Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi.

16.11.2015 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anne, BABA VE KIZI YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde ciple 600 metrelik uçuruma yuvarlandıkları kazada yaşamını yitiren Hüdai Karal, eşi Gönül Karal ile kızları Azra Karal için Yenievler Mahallesi'ndeki Hallaç Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye Belediye Başkanı DP'li Behçet Saatcı ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Aynı kazada yaralanarak Fethiye Esnaf Hastanesi'nde tedavi edilen 12 yaşındaki Mert ile 13 yaşındaki Hüdaican Karal da cenaze törenine katıldı. Mert ve Hüdaican, baba, anne ve kardeşlerini kaybetmenin acısıyla ayakta durmakta zorlanırken, birbirlerine sarılarak teselli bulmaya çalıştı.

Hüdai, Gönül ve Azra Karal'ın cenazeleri öğle vakti Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu tarafından kıldırılan namazın ardından Hallaç Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. Fethiye Vali Recai Güreli İlkokulu 5'inci sınıf öğrencisi olan Azra Karal'ın arkadaşları da cenaze töreninin ardından ailenin mezarına çiçek bıraktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye'de 600 Metrelik Uçuruma Yuvarlanan Cipte Aynı Aileden 3 Kişi Öldü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement