Fethiye'de Aşırı Sıcak Asfalt Eritti - Son Dakika
Güncel

Fethiye'de Aşırı Sıcak Asfalt Eritti

Fethiye\'de Aşırı Sıcak Asfalt Eritti

Fethiye'de aşırı sıcak asfalt eritti*- MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde 40 derecenin üzerine çıkan aşırı sıcak hava, asfalt yollarda erimeye neden oldu.

18.06.2016 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de aşırı sıcak asfalt eritti

*- MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde 40 derecenin üzerine çıkan aşırı sıcak hava, asfalt yollarda erimeye neden oldu. Sıvılaşan asfalt yolda yürüyenlerin ayakkabılarına yapıştı.

Hava sıcaklığının 38 ölçüldüğü Fethiye'de öğle saatlerinden itibaren hissedilen sıcaklık 41 dereceye ulaştı. Aşırı sıcak hava Kayaköy Mahallesi'nden Gemile Koyu'na ulaşımı sağlayan 7 kilometrelik karayolunda asfaltın erimesine neden oldu. Yolun büyük bölümünde sıvılaşan asfalt, araçlarıyla Kayaköy'ü ziyarete gelen tatilci ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Otomobil ve motosiklet sürücüleri araçlarına zift bulaştırmamak için yolun mıcırlı bölümünü kullanmaya çalıştı. Yoldan kalkan zift ise yürüyenlerin ayakkabılarına yapıştı.

KAZALARA DAVETİYE ÇIKARDI

Gemile Koyu'ndan Kayaköy Mahallesi'ne motosikletle seyreden Hayrettin Çeliker, yolun eriyen bölümüne girmemek için kenarından geçmeye çalıştığını, eriyen asfaltın motosikletler için tehlikeli olabileceğini kaydetti.

Aynı güzergahta motosikletle gezinti yapan Bayram Mor da "Bugün aşırı sıcak bir hava var. Asfalt kazalara davetiye çıkarıyor. Bu yola bir çözüm bulunması gerekiyor. Otomobiller bile yoldan geçmekte zorlanıyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye'de Aşırı Sıcak Asfalt Eritti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi
    18:48 Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine indi

    Bursa'da aç kalan domuz sürüsü, merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi'ne yiyecek aramaya indi. Sokağında domuz sürüsü gören vatandaş o anları kayda aldı.

  • Öğrenciler Hatay'daki kardeşleri için iftar sofrası kurdu
    18:47 Öğrenciler Hatay'daki kardeşleri için iftar sofrası kurdu

    Düzce Üniversitesi öğrencileri, Hatay'ın Samandağ ilçesinde deprem sebebiyle hasar alan okulu yenilemek için iftar sofrası kurdu. Düzce Üniversitesi Dümerang Topluluğu, Hatay'daki okulun ihtiyaçlarını karşılamak için iftar sofrası düzenledi. Öğrencilerin burslarından artırdıkları paralarla destek verildi. Okulun yenilenmesi için 10-14 Mayıs tarihlerinde bölgeye gidilecek.

  • Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu
    18:45 Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu

    Esenyurt'ta yol verme kavgasında çıkan anlaşmazlıkta bir adam, arkadaşının tartıştığı kişiye kafa attı. Olaya başka bir adam yumrukla müdahale edince ortalık karıştı. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.


Advertisement