Fethiye'de Bayram Tatili Öncesi Aralıksız Yol Kontrolleri - Son Dakika
Güncel

Fethiye'de Bayram Tatili Öncesi Aralıksız Yol Kontrolleri

Fethiye\'de Bayram Tatili Öncesi Aralıksız Yol Kontrolleri

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde Kurban Bayramı tatili öncesi aralıksız yol kontrollerine başlayan jandarma ekipleri, durdurduğu araçlarda eğitimli köpeklerle, uyuşturucu ve patlayıcı madde arıyor.

02.09.2016 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde Kurban Bayramı tatili öncesi aralıksız yol kontrollerine başlayan jandarma ekipleri, durdurduğu araçlarda eğitimli köpeklerle, uyuşturucu ve patlayıcı madde arıyor.

Fethiye'nin tatil merkezi konumundaki Ölüdeniz ve Ovacık mahallelerinde 10 Eylül'de başlayacak 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi denetimler sıklaştırıldı. Yerli ve yabancı tatilcilerin huzur ve güven ortamında tatillerini geçirebilmesi için önlem alan Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı, Muğla Narkotik Köpek Tim Komutanlığı ekipleri ile birlikte Ovacık Mahallesi girişinde, 24 saat esasına göre yol kontrollerine başladı. Bölgeye giren araçları tek tek durduran jandarma ekipleri, kimlik kontrolü yaparken, araçların bagaj bölümlerine giren narkotik köpeği 'Engel' uyuşturucu, bomba dedektörü köpek 'Ceza' ise patlayıcı madde aradı.

VATANDAŞLAR DENETİMLERDEN MEMNUN

Otomobilinde arama yapılan turizmci Can Dinler, kontrolleri olumlu bulduğu belirterek, uygulamaların vatandaşların güvenliği için yapıldığını söyledi. Ekiplerin gayet kibar davrandığını belirten Dinler, "Şikayetlere bir anlam veremiyorum. Bu denetimlerin düzenli olarak yapılmasını istiyorum. Herşey bizim güvenliğimiz için" dedi.

ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Dün yapılan denetimlerde, kontrol noktasına gelen 22 yaşındaki Adem C.'nin otomobilinde 2.4 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan Adem C. hakkında yasal işlem başlatılırken, son bir ayda aralıklarla devam edilen yol kontrollerinde hakkında yakalama kararı bulunan 16 şüphelinin gözaltına alınarak adli makamlara teslim edildiği kaydedildi. Kontrol noktasında bulunan plaka tanıma sisteminin ise bayram tatilinden önce devreye gireceği ve Ölüdeniz'in 8 ayrı MOBESE kamerasıyla izleneceği kaydedildi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye'de Bayram Tatili Öncesi Aralıksız Yol Kontrolleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement