Fethiye'de Esnaf Hastanesinden Eğitime Büyük Destek - Son Dakika
Yerel

Fethiye'de Esnaf Hastanesinden Eğitime Büyük Destek

Fethiye\'de Esnaf Hastanesinden Eğitime Büyük Destek

Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye İşletme fakültesinin yapımı için 120 bin TL bağışta bulundu.

30.09.2014 09:41  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye İşletme fakültesinin yapımı için 120 bin TL bağışta bulundu.

Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı ve Fethiye Yüksek Öğretim Kurumlar Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneği başkanı Prof. Dr. Erdoğan Gavcar ile dernek yönetim kurulu üyeleri Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yönetim kurulu ve Fethiye Esnaf ve Kefalet Kooperatifi başkanı İsmail Başoğlu 120 bin TL.'lik çeki dernek başkanı ve fakülte dekanı prof. Dr. Erdoğan Gavcara teslim ederek Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesinin sağlık hizmetleri yanında eğitime de katkıda bulunarak eğitim hizmetinde de bulunmaktadır, dedi. İsmail Başoğlu konuşmasında "Fethiye'deki İşletme fakültemizi kuruluş aşamasından beri takip etmekteyiz. Diğer meslek örgütleri ile yapmış oldukları çalışmalarda bizde vardık. Bu gün hastanemizin imkanları da elverdi. Üniversite eğitimi almış insanların kıymetini hastane olarak çok iyi bilmekteyiz. Olanaklarımız el verdiğince yardımlarımız her zaman olacaktır. Böyle iyi bir dekanımız oldukça her zaman üniversitemizin yanındayız" dedi.

"BÖYLECE FETHİYE'MİZE 600–700 ÖĞRENCİ GELMİŞ OLACAKTIR"

Destekten dolayı Esnaf Hastanesi yönetimine teşekkür eden Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı ve Fethiye Yüksek Öğretim Kurumlar Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneği başkanı Prof. Dr. Erdoğan Gavcar da "Sevindirici bir haber için toplanmış bulunmaktayız. Fethiye'mizin güzide kuruluşlarından Fethiye Özel Lokman Hekim Hastanemiz Fethiye'de yapılmakta olan İşletme Fakültesine 120 bin TL bağışta bulundular. Bu nedenle teşekkür ziyaretinde bulunmaktayız. Böyle bir kurumun başında bulunan çok değerli büyüğümüz İsmail hocama çok teşekkür ederim. Eğitimcinin halinden eğitimci anlıyor" dedi. Fakülte inşaatı hakkında bilgi veren Prof. Dr. Erdoğan Gavcar "Bu sene 156 öğrenci ile eğitime başladık. 2 bölüm olarak faaliyete başladık. İnşallah önümüzdeki sene bir bloğu da bitirirsek diğer bölümleri de aktif hale getirmiş olacağız. Böylece Fethiye'mize 600–700 öğrenci gelmiş olacaktır" dedi.

"FETHİYE'MİZDEKİ BİRÇOK KURULUŞLARA ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUZ"

Fethiye Yüksek Öğretim Kurumlar Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneği yönetim kurulu üyesi ve FTSO yönetim kurulu başkanı Akif Arıcan "Öncelikle Esnaf hastanemizin bağış ve desteğinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Fethiye'mizdeki birçok kurum ve kuruluşlara örnek olmasını diliyoruz. Çünkü biz bloğun birisini Fethiye'deki tüm hayırsever kurum ve kuruluşların bağışlarıyla tamamlayacağız. Bayram sonu su basman ve kaba inşaatını tamamlayacağız. Bize çok güzel bir duygu verdi. Heyecanlandık. Deniz manzaralı bir üniversitemiz olacak. İnşallah ilerleyen yıllarda diğer fakülteleri de yaparak Fethiye üniversitesinin temelini atmış olacağız. Fethiye'ye ekonomik olarak çok büyük bir girdi sağlamış olacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye'de Esnaf Hastanesinden Eğitime Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement