Fethiye'de Fetex Açıldı - Son Dakika
Güncel

Fethiye'de Fetex Açıldı

Fethiye\'de Fetex Açıldı

Fethiye'de FETEX açıldıMuğla'nın Fethiye İlçesi'nde Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri ve Yiyecek İçecek İhtisas Fuarı (FETEX) açıldı.

16.03.2016 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de FETEX açıldı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri ve Yiyecek İçecek İhtisas Fuarı (FETEX) açıldı.

Marmaris Fuarcılık (MARFO) tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın destek verdiği FETEX, Karaçulha Mahallesi'ndeki Fethiye Belediyesi Fuar ve Sergi Alanı'nda açıldı. Fuarın açılışına Muğla milletvekilleri Hasan Özyer ile Nihat Öztürk, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, turizmciler ve vatandaşlar katıldı.

'EKONOMİ YÜRÜMEDEN MİLLET AYAKTA DURAMAZ'

Açılışta konuşan Kaymakam Ekrem Çalık, ülkenin başka bir köşesinde terörle mücadele edildiğini belirterek, diğer bölgelerin de ekonomik mücadele içinde olduğunu söyledi. Ekonomik ürün üreterek pazara sunmanın da vatan görevi olduğunu anlatan Kaymakam Çalık, "Ekonomi yürümeden millet ayakta duramaz. Bir tarafta bu yürüyecek, bir taraftan da vatanımızın bölünmez bütünlüğünü en iyi şekilde koruyacağız. Fethiye ekonomik, kültürel ve sosyal anlamda bir cazibe merkezi. Büyük bir fuara ihtiyacımız var. Daha büyük çaplı bir fuar alanı tespit edip, fuar faaliyetini daha genişletip büyütmek lazım. Bunun yanında turizmi tamamlayan bir tarım faaliyeti var. Tarımın gerçekte değerini koruması ve yön alması için organize sanayi bölgesine ihtiyaç var. Böyle bir organize sanayi tarım üreticilerine ciddi bir güvence olacaktır" diye konuştu.

Daha sonra fuarın açılışı yapıldı. Katılımcılar 85 firmanın yer aldığı fuarı gezerek ürünleri inceledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye'de Fetex Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement