Fethiye'de Gelin Damat Düğünden Önce Sandığa Gitti - Son Dakika
Yerel

Fethiye'de Gelin Damat Düğünden Önce Sandığa Gitti

Fethiye\'de Gelin Damat Düğünden Önce Sandığa Gitti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri için gelin ve damatta düğünden önce sandığa gitti.

01.11.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri için gelin ve damatta düğünden önce sandığa gitti.

Fethiye'nin Çalış plajında bir botta kaptanlık yapan Eren Kutsal Yelken ortaca ilçesinden Elif Biçer ile düğün öncesi vatandaşlık görevini yapmak için oy kullanmaya sandığa gitti. Gelin Elif Biçer ile damat Eren Kutsal Yelken süslenmiş gelin arabasıyla oy vermek için Günlükbaşı Silkar İlkokuluna geldiler.Gelin Elif Biçer oyunu ortaca'da kullandıktan sonra Damat Eren Kutsal Yelken ile birlikte Günlükbaşı Silkar İlkokulu 1080 nolu sandığa geldiler .Damat oy kullanmak için kabine girerken gelin dışarı da bekledi. Çifti sandık başında görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken damat oy zarfını eşiyle birlikte tutarak sandığa attı. Damat Eren Kutsal Yelken, oy verme işleminden ayrılırken "Biz çok mutluyuz. Ülkemizinde çok mutlu olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Gazetecilerin "3 çocuk mu?" sorusuna gelin ve damat, "Hayır, tek çocuk" diye cevap verdiler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye'de Gelin Damat Düğünden Önce Sandığa Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement