Fethiye'de Mehteran Eşliğinde Demokrasi Nöbeti - Son Dakika
Yerel

Fethiye'de Mehteran Eşliğinde Demokrasi Nöbeti

Fethiye\'de Mehteran Eşliğinde Demokrasi Nöbeti

Ülke genelinde 15 Temmuz gecesi başlayan demokrasi nöbeti, 7. gecesinde de Fethiyeli vatandaşların katılımıyla devam ediyor.

23.07.2016 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülke genelinde 15 Temmuz gecesi başlayan demokrasi nöbeti, 7. gecesinde de Fethiyeli vatandaşların katılımıyla devam ediyor.

FETÖ/PDY üyesi bir grup asker tarafından yapılan darbe girişimine tepki göstermek için ellerinde Türk bayraklarıyla meydanlara akın eden Fethiyeliler, demokrasi nöbetine mehteran takımıyla devam etti.

Demokrasi nöbetinde 7. Güne ulaşan vatandaşlara destek vermek amacıyla Denizli'den gelen Hilal Mehteran takımına Fethiye Belediyesi Mehteran Takımı da destek verdi. Vatandaşlar Yeni Camii'nde yatsı namazının arkasından Hilal Mehteran Takımı'yla Beşkaza Meydanına kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında vatandaşlar tekbirler getirilerek darbe girişimi kınandı. Meydanda toplanan yüzlerce vatandaş mehteran takımının söylediği marşlarla coşarken, vatandaşın demokrasi nöbetine AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve sivil toplum kuruluşları başkanları destek verdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye'de Mehteran Eşliğinde Demokrasi Nöbeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement