Fethiye'de Muhtarlık Babadan Oğula Geçti - Son Dakika
Güncel

Fethiye'de Muhtarlık Babadan Oğula Geçti

Fethiye\'de Muhtarlık Babadan Oğula Geçti

Fethiye'de babasının desteğiyle seçime giren Mustafa Gizli, 9 bin 106 seçmenden 4 bin 780'inin oyunu alarak Karaçulha Mahalle Muhtarı seçildi.

14.04.2014 17:34  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'nin Karaçulha Mahallesi'nde, babasının desteğiyle seçime giren Mustafa Gizli, 9 bin 106 seçmenden 4 bin 780'inin oyunu alarak muhtar seçildi.

MAZBATASINI ALMAYA BABASIYLA GİTTİ

Mustafa Gizli, Fethiye Adliyesi'nden mazbatasını almaya, muhtarlığı devraldığı babası Ahmet Gizli ile birlikte geldi. Gizli'ye mazbatasını, Fethiye İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Özen Yakar verdi. Adliye çıkışı elini öpen oğlunu tebrik eden Ahmet Gizli, 30 yıldır muhtarlık yaptığını, görevini oğluna devretmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Oğlunun görevini layıkıyla yapacağına inandığını aktaran Gizli, "Ona tavsiyem güler yüzlü olsun. Kimseyi kırmasın" dedi. 

"BABAM SAĞ OLSUN"

Babasından aldığı görevi hakkıyla yapmak için elinden gelen gayreti göstereceğini anlatan Mustafa Gizli ise "Bütün seçmenler bana oy vermiş gibi kimseyi kırmadan, küstürmeden görev yapacağıma söz veriyorum. Seçimde en büyük desteği babamdan gördüm. Babam sağ olsun. Onun desteğiyle bugün karşınıza muhtar olarak çıktım. Yıllardır aza olarak hizmet ettim. Bundan sonra da muhtar olarak aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye'de Muhtarlık Babadan Oğula Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement