Fethiye'de Öldürülen Çift Toprağa Verilirken Çocukları İçin Bağış Toplandı - Son Dakika
Güncel

Fethiye'de Öldürülen Çift Toprağa Verilirken Çocukları İçin Bağış Toplandı

Fethiye\'de Öldürülen Çift Toprağa Verilirken Çocukları İçin Bağış Toplandı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde orman yolunda tüfekle vurulmuş halde cesetleri bulunan 44 yaşındaki Cahit Paslı ile eşi 38 yaşındaki Hatice Paslı'nın cenazeleri, toprağa verildi.

10.03.2016 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde orman yolunda tüfekle vurulmuş halde cesetleri bulunan 44 yaşındaki Cahit Paslı ile eşi 38 yaşındaki Hatice Paslı'nın cenazeleri, toprağa verildi. Cenazede öksüz ve yetim kalan çiftin çocukları 18 yaşındaki Tolga ile 11 yaşındaki Ayşegül Paslı için bağış toplandı.

Mendos Dağı'nın eteğindeki Ovacık- Esenköy orman yolunda antrenman yapan enduro motosikletçileri Serkan Özdemir ve ABD'li Justin Leonad tarafından dün saat 11.00 sıralarında cesetleri bulunan Cahit- Hatice Paslı çiftinin cenazeleri, Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından bugün öğleden sonra Bozyer Mahallesi'ndeki evlerine getirildi.

Cenazeler daha sonra Bozyer Mezarlığı'na götürüldü. Fethiye Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Osman Musluk tarafından önce Hatice Paslı, ardından Cahit Paslı için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Cenazeye yaklaşık 1000 kişi katılırken, helallik istenmesi sırasında çiftin yakınları gözyaşına boğuldu. Paslı çifti daha sonra mezarlıkta yan yana toprağa verildi. Anne ve babasının mezarlarına toprak attıktan sonra gözyaşlarına boğulan çiftin oğlu Tolga Paslı ise arkadaşları tarafından teselli edildi.

ÇİFTİN ÇOCUKLARI İÇİN BAĞIŞ TOPLANDI

Cenaze töreni sırasında katılımcılara, çiftin öksüz ve yetim kalan çocukları Tolga ve Ayşegül Paslı için bağış toplanacağı anons edildi. Bozyer Mahalle Muhtarı Bayram Kaşlı tarafından uzatılan poşete törene katılanlar para yardımında bulundu. Toplanan paranın, çiftin çocuklarının okul ve günlük ihtiyaçlarında kullanılacağı belirtildi.

'KATİLİN BULUNMASINI İSTİYORUZ'

Cenazede katilin bir an önce bulunmasını istediklerini belirten Cahit Paslı'nın kardeşi Şuayip Paslı, "Yapanın gerekli cezayı almasını istiyoruz. Çok üzgünüz. Şu ana kadar herhangi bir gelişme olmadı. Yapan yakalanırsa aile olarak rahatlayacağız" dedi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye'de Öldürülen Çift Toprağa Verilirken Çocukları İçin Bağış Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement