Fethiye'de Üniversiteler Arası Ragbi Şampiyonları Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Fethiye'de Üniversiteler Arası Ragbi Şampiyonları Belli Oldu

Fethiye\'de Üniversiteler Arası Ragbi Şampiyonları Belli Oldu

Fethiye'de Üniversiteler Arası Ragbi Şampiyonları belli olduMuğla'nın Fethiye İlçesi'nde Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) Ragbi Final Grubu'nda kadınlarda Anadolu Üniversitesi, erkeklerde ise 19 Mayıs Üniversitesi şampiyon oldu.

03.05.2016 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de Üniversiteler Arası Ragbi Şampiyonları belli oldu

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) Ragbi Final Grubu'nda kadınlarda Anadolu Üniversitesi, erkeklerde ise 19 Mayıs Üniversitesi şampiyon oldu.

ÜNİLİG Ragbi Final Grubu müsabakaları Fethiye Şehir Stadyumu'nda yapıldı. 6 erkek, 4 kadın takımında 186 sporcunun katıldığı şampiyonada dün oynanan eleme mücadelelerinin ardından bugün takımlar final müsabakaları için sahaya çıktı. Kadınlar finalinde Trakya Üniversitesi'ni mağlup eden Anadolu Üniversitesi şampiyon oldu. Erkekler finalinde ise 19 Mayıs Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ni mağlup ederek şampiyonluğa uzandı. Müsabakaların ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları törenle verildi.

ÜNİLİG 2016 müsabakalarının büyük bir heyecana sahne olduğunu belirten Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Fethiye'de gerçekleştirilen ragbi müsabakalarında en iyilerinin belirlendiğini söyledi. ÜNİLİG'in Muğla'nın spor turizmine büyük katkısı olduğunu anlatan Öçalmaz, ÜNİLİG müsabakalarına 2 binden fazla katılım sağlandı. Muğla'mızın ilçelerinde spor karşılaşmalarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu organizasyonla birlikte bir ilki yaşıyoruz. Bu organizasyonları gerçekleştiren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye'de Üniversiteler Arası Ragbi Şampiyonları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement