Fethiye'deki Çalış Kuş Cenneti'nde Çevre Temizliği Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Fethiye'deki Çalış Kuş Cenneti'nde Çevre Temizliği Yapıldı

Fethiye\'deki Çalış Kuş Cenneti\'nde Çevre Temizliği Yapıldı

"38. Turizm Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen çevre temizliğinde deniz kıyısında bulunan pet şişe, karton kutu, naylon poşet, otomobil lastikleri ve ev atıkları toplandı Fethiye Turizm Danışma Ofisi sorumlusu Uymaz: "İnsanlar atıkları bırakmasa herkes çöpünü yanında götürse başka insanlar da.

16.04.2014 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'deki Çalış Kuş Cenneti'nde çevre temizliği gerçekleştirildi.

"38. Turizm Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte 12 çevreci, Foça Mahallesi'ndeki Çalış Kuş Cenneti'nin çevresinde temizlik çalışması yaptı.

Naylon poşet ve eldiven dağıtılan çevreciler, deniz kıyısında bulunan pet şişe, karton kutu, naylon poşet, otomobil lastikleri ve ev atıklarını topladı.

Fethiye Turizm Danışma Ofisi sorumlusu Güler Uymaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, çevre temizliğini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile planladıklarını ancak öğrenci grubunun son anda vazgeçtiği için katılımın biraz az olduğunu anlattı.

Topladıkları çöpler arasında en çok pet şişe, karton kutu, naylon poşet, otomobil lastiği, ev atığı bulunduğuna dikkati çeken Uymaz, "Piknik yapan insanlar zannediyorum atıklarını bırakmış. İnsanlar atıkları bırakmasa herkes çöpünü yanında götürse başka insanlar da temizlik kampanyası yapmak zorunda kalmaz" dedi.

Uymaz, çevrenin temiz kullanılıp, temiz bırakmayı öğrenilmesi halinde çok daha güzel bir dünyada yaşanılabileceğini vurguladı.

Toplanan yaklaşık 20 torba atık, daha sonra belediye çöp toplama alanına gönderildi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fethiye'deki Çalış Kuş Cenneti'nde Çevre Temizliği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement