Fethiye Hayırsever İş Adamı Yusuf İzzet Gökçe'yi Kaybetti - Son Dakika
Yerel

Fethiye Hayırsever İş Adamı Yusuf İzzet Gökçe'yi Kaybetti

Fethiye Hayırsever İş Adamı Yusuf İzzet Gökçe\'yi Kaybetti

Fethiye'de hemen her yıl vergi rekortmeni olan, kendisi ve eşi Gülşen Gökçe adına okul yaptıran hayırsever iş adamı Yusuf İzzet Gökçe, 82 yaşında vefat etti.

09.04.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de hemen her yıl vergi rekortmeni olan, kendisi ve eşi Gülşen Gökçe adına okul yaptıran hayırsever iş adamı Yusuf İzzet Gökçe, 82 yaşında vefat etti.

Fethiye'nin 1957 yılında geçirdiği deprem ve sonrasını hafızasında çok iyi tutan yine Fethiye tarihinin pek çok olayını adeta canlı tarih gibi anlata bilen Yusuf İzzet Gökçe aniden rahatsızlanıp önce Fethiye Devlet Hastanesine oradan Lokman Hekim Esnaf Hastanesine kaldırılmasına rağmen yapılan tüm müdahaleler sonuç vermeyince dün gece saat 23.00 sıralarında vefat etti. Yıllar önce Fethiye'nin en büyük mahallesi olan Babataş'ı mahallesine kendi adıyla Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim okulunu yaptıran daha sonra, eşi Gülşen Gökçe adına Kız Teknik ve Meslek Lisesi yaptıran Yusuf İzzet Gökçe için 871 öğrencisi bulunan okulda tören yapıldı. öğrencileri tabutu başında nöbet tuttu. 82 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Fethiye'nin havır sever iş adamı Yusuf İzzet Gökçe'nin Fethiye Merkez Yeni Camiideki cenaze namazına ailesi yakınları Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Muğla eski Milletvekili Ali Döğerli, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Siyasi Partilerin Başkan ve üyeleri Eski Belediye Başkanları, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Fethiye İş ve Ticaret Dünyasının simaları katıldı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı öncesi Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu kısa bir konuşma yaparak Yusuf İzzet Gökçe için hayırlı ve çömert insan onu en iyi anlatan ayeti okumaya çalıştım. onu en iyi anlatan 46. ayeti celile olduğunu düşünüyorum. mallar ve oğullar dünya hayatının süsüdür. ancak baki ve kalıcı olan kalıcı amallerdir. okullar yaptıran hastane ve yurtlara hatta öğrencilere destek olan Yusuf İzzet Gökçe'ye Allah'tan rahmet kederli ailesine ve Fethiye'ye başsağlığı diliyorum" dedi. Cenaze namazını İmam Hatip Münir Oba kıldırırken Yusuf İzzet Gökçe'nin cenazesi Taşyaka Mezarlığında dualarla toprağa verildi. Fethiye adeta bir çınarını daha kaybederken sevenleri onu ve yaptığı hizmetleri anlatırken duygu dolu anlar yaşadılar. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin onu anlatmaya çalışırken göz yaşlarına boğulurken Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "Fethiye hafızasını kaybetti. Fethiye tarihini en iyi bilen hayır severliği ile takdire şayan olmuş simasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz" diye konuştu.

Ayrıca yakınları, eski Belediye başkanı Şakir Kandönmez, Muğla Eski Milletvekili Ali Döğerli, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, hayırsever iş adamına Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilediler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye Hayırsever İş Adamı Yusuf İzzet Gökçe'yi Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement