Fethiyeliler Komşularıyla İftar Açtı - Son Dakika
Güncel

Fethiyeliler Komşularıyla İftar Açtı

Fethiyeliler Komşularıyla İftar Açtı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Belediye Başkanı Demokrat Partili Behçet Saatcı'nın çağrısı üzerine binlerce Fethiyeli, komşularıyla iftar yaptı.

15.07.2014 11:40  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Belediye Başkanı Demokrat Partili Behçet Saatcı'nın çağrısı üzerine binlerce Fethiyeli, komşularıyla iftar yaptı.

Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeklerine komşuların davet edilmesini amaçlayan kampanya kapsamında ilçe genelinde geniş katılımlı iftar yemekleri düzenlendi. Başkan Saatcı'nın çağrısı üzerine iftarlarını evlerinde ve sokak aralarında komşularıyla birlikte yapan Fethiyeliler, çektikleri fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yayımladı. Başkan Saatcı'nın kişisel Facebook sayfası üzerinden paylaşılan yüzlerce fotoğraf ise daha sonra 'Fethiye'de iftar' başlıklı sayfada bir araya toplandı.

KOMŞULUK YOK OLMAYA YÜZ TUTMUŞ

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da ailesi ve komşularıyla Fethiye Evi'nde iftar yaptı. Yok olmaya yüz tutmuş komşuluk ilişkilerinin daha da artırılması için bu kampanyayı başlattıklarını aktaran Başkan Saatcı, "Yok olmaya yüz tutmuş komşuluk ilişkilerini pekiştirelim, kaynaştıralım, ramazanda güzel olan paylaşımı sofralarımızda da gerçekleştirelim diye komşularımızla, dostlarımızla iftar yaptık. Burada amacımız en ufak bir siyasi mesaj vermek değil, tamamıyla kaybolmaya yüz tutmuş komşuluk ilişkilerimizi pekiştirmek. Ben bu kampanyaya destek veren büyük Fethiye aileme teker teker teşekkür ediyorum. Herkese afiyet olsun" diye konuştu.

'KOMŞULARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK'

Akarca Mahallesi 855 Sokak'ta kurduğu sofrayla kampanyaya destek vererek komşularıyla iftar yapan Halis Gürbulak ise "Başkanımızın bize tavsiye ettiği 'Komşunla iftar aç' kampanyası dolayısıyla komşularımızla iftarda bir araya geldik. Kardeşçe, dostça bir yemek düzenledik. Bu vesileyle Ramazan ayımız mübarek olsun" dedi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiyeliler Komşularıyla İftar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement