Fethiyeliler Liman İçin Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Fethiyeliler Liman İçin Destek İstedi

Fethiyeliler Liman İçin Destek İstedi

2009 ve 2030 yılları arasında Türkiye’deki limanlar arasında uğrak limanlar arasında tanımlanmasına rağmen bir türlü hayata geçirilemeyen Fethiye kruvaziyer limanı için çalışmalar hızlandı.

12.08.2014 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2009 ve 2030 yılları arasında Türkiye'deki limanlar arasında uğrak limanlar arasında tanımlanmasına rağmen bir türlü hayata geçirilemeyen Fethiye kruvaziyer limanı için çalışmalar hızlandı.

Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Başkanı Şaban Arıkan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan ve beraberindeki heyet, Fethiye'de kruvaziyer liman yapılması için yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vermek için Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret ederek liman için destek istediler.

Muğla'nın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Fethiye için kruvaziyer limanı oluşturulmaya çalışılmasının önemli olduğuna dikkat çeken Vali Güvençer: "Sadece Türkiye değil, dünya turizminde de en üst sıralarda olan Fethiye'mize bu limanı kazandırabilmek turizmin daha iyi noktalara gelmesine yardımcı olacaktır. Konuyla ilgili Valilik olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Dilerim en kısa zamanda bu proje hayata geçer. Çalışma da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyarette Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın desteklediği, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın yürüttüğü ve Fethiye Deniz Ticaret Odası'nın iştirakçisi olduğu proje ile ilgili Fethiye'de Eylül ayının ikinci haftası üst düzey katılımla bir toplantı yapılmasına karar verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiyeliler Liman İçin Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement