Fethiyespor'a Birol Parlak Şoku - Son Dakika
Yerel

Fethiyespor'a Birol Parlak Şoku

Fethiyespor\'a Birol Parlak Şoku

PTT 1. ligden 2. lige düşen Fethiyespor’un futbolcuları kapışılmaya başladı.

13.06.2014 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. ligden 2. lige düşen Fethiyespor'un futbolcuları kapışılmaya başladı. Fethiyespor'un milli takıma çağırılan stoper futbolcusu Birol Parlak süper lig takımlarından Eskişehirspor'la anlaştı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in milli takıma çağırmasıyla değeri oldukça artan Birol Parlak'ın Fethiyespor'la 250 bin lira karşılığı serbest kalır şeklinde özel anlaşması bulunduğu öğrenildi. Birol Parlak için Eskişehirsporlular Fethiyespor kulübü ile görüşmeden Fethiyespor'un hesabına 250 Bin TL yatırıp Birol Parlak'ı Eskişehirspor'a kazandırdı. Birol Parlak'ın Eskişehirspor'dan aldığı ücret sır gibi saklanırken Fethiyespor cephesi bu olayla büyük şok yaşadı. Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk "Birol Parlak'ın Fethiyespor Kulübüyle olan özel anlaşması 250 bin liraya serbest kalır maddesi nedeniyle bu paranın kulübe yatırılmasıyla bu futbolcu Eskişehirspor'la anlaşmıştır. Yapılan hareket etik değildir. Ancak sezon başında bizimle yaptığı anlaşmayı devreye sokmuştur. Oysa biz kendisine güveniyorduk. İmzayı atmış. Para hesaba yatırılmış. Biz bugün Cuma günü kendisini görüşmeye bekliyorduk. Şuanda yapılacak bir şey yok" dedi. Birol Parlak Fethiyespor'a Çamlıdere Şekerspor'dan gelmiş Fethiyespor'un Eskişehirspor'la kupa maçında oynamıştı. Fethiyespor formasıyla PTT 1. ligde 24 karşılaşma da oynarken 1 gol atıp 6 sarı kart ve 1 kırmızı kart görmüştü. 2015 yılına kadar Fethiyespor'la kontratı bulunuyordu.

Fethiyespor'un kaptanı ve orta saha oyuncusu Onur Okan'da peşinde olan diğer takımların tekliflerini reddederek Karşıyaka ile anlaştığı öğrenildi. Fethiyespor'da 48 maçta 15 gol atan sadece 1 kırmızı kart gören Onur Okan için Boluspor, Mersin İdmanyurdu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Manisaspor talipti.

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, "Onur Okan'ı isteyen Karşıyaka kulübü yöneticileri Cumartesi günü Fethiye'ye gelecek. 2 kulüp yetkilileri Onur Okan için anlaşacağımızı umuyorum. Kenan Karışık için Mersin İdmanyurdunun ciddi bir teklifi var. Ancak bu futbolcumuzu bu yıl vermek istemiyoruz. Cumartesi günü Serkan Şahin, Sabri Turgut, Tunay, İrfan Başaran'la iç transfer konusunda görüşmeler yapacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiyespor'a Birol Parlak Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement