Fethiyespor'dan Muğla Büyükşehir'e Eleştiri - Son Dakika
Güncel

Fethiyespor'dan Muğla Büyükşehir'e Eleştiri

Fethiyespor\'dan Muğla Büyükşehir\'e Eleştiri

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta zirve yarışı veren Fethiyespor'da Basın Sözcüsü İsmail Türk, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi.

24.09.2016 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta zirve yarışı veren Fethiyespor'da Basın Sözcüsü İsmail Türk, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi.

Kulüp binasında basın açıklaması yapan Türk, ekonomik güçlük yaşadıklarını belirterek, "Büyükşehir gibi büyük yetkilerle donatılmış bir kurumda egoları yüksek insanlar oturuyorsa milletin vay haline" dedi.

Transferde yalnız 5 futbolcu alabildiklerini söyleyen İsmail Türk, "Futbol büyük bir sektör oldu. Ayakta kalmak için belediyelere sırtınızı dayamanız, siyasi iktidarla da sıkı ilişkiler kurmanız gerekiyor. Ancak biz ikisini de beceremiyoruz. Onursal başkanımız Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı olmasa kulübü kapatırız" diye konuştu.

Ekonomik zorluk nedeniyle yola mütevazı bir kadroyla çıktıklarını belirten Türk, Muğlaspor ve Bodrumspor'un Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden mali destek almasıyla ilgili bir soru üzerine, "Geçen yıl bize 100 bin TL verildi. Bu sene henüz destek yok. İhtiyacımız olup olmadığı konusunda yazı geldi. Biz de talepte bulunduk. Destek mutlaka gelecektir.

Ancak biz asıl ilçe caddelerinde geliri daha önce Fethiyespor'a aktarılan parkomatların Büyükşehir Yasası'yla kaldırılmasıyla zor durumda kaldık. Bu konuda Fethiye Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi arasında mahkeme süreci devam ediyor" şeklinde konuştu. - Fethiye

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiyespor'dan Muğla Büyükşehir'e Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement