Fethiyespor Yönetiminden Vali Çiçek'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Fethiyespor Yönetiminden Vali Çiçek'e Ziyaret

Fethiyespor Yönetiminden Vali Çiçek\'e Ziyaret

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Muğla’nın 2. Lig temsilcisi Fethiyespor Yönetimi Kurulu Başkanı Arif Okan Uysal, Asbaşkanlar Osman Otgöz ve Önder Abdurrahman Önder Vali Amir Çiçek’i ziyaret etti.

02.10.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Muğla'nın 2. Lig temsilcisi Fethiyespor Yönetimi Kurulu Başkanı Arif Okan Uysal, Asbaşkanlar Osman Otgöz ve Önder Abdurrahman Önder Vali Amir Çiçek'i ziyaret etti. Hafta sonu oynanacak Kahramanmaraşspor maçı öncesi gerçekleşen ziyarette yönetim Vali Çiçek'e ligdeki 2. galibiyeti deplasmanda alma sözü verdi. Ziyarette Fethiyespor Kulüp Başkanı Arif Okan Uysal Vali Amir Çiçek'e MUÇEV reklamının ve Vali Amir çiçek'in isminin bulunduğu 48 nolu formayı hediye etti.

Ziyarette konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiyespor'a Ölüdeniz'deki tesislerin MUÇEV kanalı ile işletmesinden doğan gelirden forma reklamı verildiğini açıkladı. Vali Çiçek, "Biz kulüplerimizi destekler isek takım da iyi bir performans gösterir. Fethiyespor'a yaptığımız yardım, özellikle gurur kaynağımız olduğu için ve Fethiye bölgesindeki Ölüdeniz'i MUÇEV kanalı çalıştırmamız nedeniyle buradan elde edilen gelirin bir miktarını Fethiyespor'umuza forma reklamı olarak imkanlar ölçüsünde vermeye çalıştık. MUÇEV'in bir şirket olması nedeniyle belli kriterlerde işletme şekli vardır. Yönetim olarak bölgeden elde edilen gelir olması nedeniyle Fethiyespor'a kısmi de olsa bir yardım yapılması kararı çıktı. Buda forma reklamı olarak verildi. İnşallah MUÇEV forması ile daha başarılı olunur ve oyuncularımıza bir şevk gelir. Bizim bu katkımız inşallah diğer firmalara da örnek olur" dedi.

Fethiyespor Kulüp Başkanı Arif Okan Uysal ise, "Bize vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Her şeyden maddi desteğin yanında manevi destekleriniz için teşekkür ediyorum. Valilik olarak imkanlarınızın sınırlı olmasına rağmen bu destek bizim için çok önemli. Bu desteğiniz Valilik ve MUÇEV olarak Fethiye halkına verdiği mesaj Fethiyespor'un yalnız olmadığını gösterdi. Fethiye halkının ve Fethiyespor sevenlerinin size minnetlerini sunuyorum. İnşallah bu sizin verdiğiniz maddi ve manevi destek ile ligdeki ikinci galibiyetimizi Kahramanmaraş deplasmanından alacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiyespor Yönetiminden Vali Çiçek'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement