Fetö Darbe Girişimi Sırasında Şehit Olan Acar'a Son Görev - Son Dakika
Güncel

Fetö Darbe Girişimi Sırasında Şehit Olan Acar'a Son Görev

Fetö Darbe Girişimi Sırasında Şehit Olan Acar\'a Son Görev

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yapılan saldırıda şehit olan Emniyet Müdürü Dursun Acar memleketi Artvin’in Yusufeli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

18.07.2016 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Emniyet Müdürü Dursun Acar memleketi Artvin'in Yusufeli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan 44 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Emniyet Müdürü Dursun Acar için Yusufeli eski terminal alanında öğle namazı sonrasında cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Artvin Valisi Muhterem İnce, Emniyet Müdürü Ahmet Şengün, AK Parti Milletvekili İsrafil Kışla, eski bakanlardan Faruk Özak, şehidin ailesi, silah arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı için şehidin cenazesi cenaze aracından alınarak omuzlarda tekbirler eşliğinde namazın kılınacağı alana getirildi. Acar'ın cenazesi burada kılınan cenaze namazının ardından Küplüce köyünde toprağa verildi. - ARTVİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fetö Darbe Girişimi Sırasında Şehit Olan Acar'a Son Görev - Son Dakika


Advertisement