Fetö Darbesine Karşı Bir Tepkide Motorculardan - Son Dakika
Güncel

Fetö Darbesine Karşı Bir Tepkide Motorculardan

Fetö Darbesine Karşı Bir Tepkide Motorculardan

Fethullahçı Terör Örgütü’nün gerçekleştirdiği askeri darbeye karşı tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken, bir tepkide Tekirdağ Motosiklet Derneği (TEMOD) üyeleri tarafından geldi.

21.07.2016 03:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethullahçı Terör Örgütü'nün gerçekleştirdiği askeri darbeye karşı tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken, bir tepkide Tekirdağ Motosiklet Derneği (TEMOD) üyeleri tarafından geldi.

TEMOD üyeleri, süsledikleri motosikletleriyle Köprübaşı Meydanı'nda toplandı. TEMOD Başkanı Kadir Yenipazarlı, burada yaptığı açıklamada, "Darbeye Hayır, Demokrasiye Evet" sloganıyla darbe girişimine tepki göstermek amacıyla toplandıklarını belirtti.

FETÖ'nün askeri darbesine karşılık, demokrasiden yana olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Yenipazarlı, "Ülkemizde darbe istemiyoruz. Darbeye her daim karşıyız. Herkesi demokrasiye evet diyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başkomutanımızın emrindeyiz" diye konuştu.

Köprübaşı Meydanı'nda bir araya gelen TEMOD Motosiklet Grubu, şehir merkezinde bayraklarla tur attıktan sonra Tekirdağ Valiliği önündeki demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fetö Darbesine Karşı Bir Tepkide Motorculardan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement