FETÖ'den Görevden Alındı, Yeni Bulduğu İşten Dönerken Kazada Öldü - Son Dakika
3.Sayfa

FETÖ'den Görevden Alındı, Yeni Bulduğu İşten Dönerken Kazada Öldü

FETÖ\'den Görevden Alındı, Yeni Bulduğu İşten Dönerken Kazada Öldü

FETÖ soruşturması kapsamında görevden alınan Mehmet Üstünsoy, İstanbul'a iş görüşmesine geldi. Yeni iş yeri ile anlaşarak Ankara'ya dönen Üstünsoy, kazada can verdi.

22.09.2016 12:14  Güncelleme: 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında çalıştığı kurumdan görevden alınan 36 yaşındaki Mehmet Üstünsoy, Ankara'dan İstanbul'a gelerek iş görüşmesinde bulundu. Yeni iş yeri ile anlaşarak Ankara'ya dönen Mehmet Üstünsoy, Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde arıza yapan hafif ticari aracına bakarken, TIR'ın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

6 YILDIR MEMURDU, FETÖ SORUŞTURMASI KAPSAMINDA GÖREVDEN ALINDI

Kaza sabah saatlerinde, TEM Otoyolu Körfez Şirinyalı mevkiinde meydana geldi. Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'de 6 yıldır memur olarak çalışan Mehmet Üstünsoy, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevden alındı.

ANKARA'DAN İSTANBUL'A İŞ GÖRÜŞMESİNE GELDİ

Ankara'da yaşayan Mehmet Üstünsoy, İstanbul'da bir firma ile görüştü. İstanbul'a giderek firma ile anlaşan Mehmet Üstünsoy, idaresindeki 34 ZM 7681 plakalı hafif ticari araç ile Ankara'ya dönerken araç Körfez'de arızalandı.


ARIZALANAN ARACINA BAKMAK İSTERKEN TIR ÇARPTI

Mehmet Üstünsoy yol kenarında park ettiği araca bakmak için indi. Arkadan gelmekte olan 16 LF 415 plakalı TIR araca çarptı. Mehmet Üstünsoy olay yerinde hayatını kaybetti.


EŞİ VE ÇOCUKLARI DA YANINDAYDI

Eşi Semiha, çocukları Ümit ve Seniha ile akrabası Gülsüm Erenler ise kazadan yaralanmadan kurtuldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Mehmet Üstünsoy'un cenazesi Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa FETÖ'den Görevden Alındı, Yeni Bulduğu İşten Dönerken Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement