Fetö'den Gözaltına Alınan Uaü Rektörü Adliyede (2) - Son Dakika
Güncel

Fetö'den Gözaltına Alınan Uaü Rektörü Adliyede (2)

Fetö\'den Gözaltına Alınan Uaü Rektörü Adliyede (2)

REKTÖR VE 15 KİŞİ TUTUKLANDIFETÖ/PDY soruşturması kapsamında Uluslararası Antalya Üniversitesi'ne (UAÜ) yapılan operasyonda gözaltına alınan, aralarında üniversitenin rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe'nin de bulunduğu 16 kişi, savcılık sorgusunun ardından sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

19.08.2016 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

REKTÖR VE 15 KİŞİ TUTUKLANDI

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Uluslararası Antalya Üniversitesi'ne (UAÜ) yapılan operasyonda gözaltına alınan, aralarında üniversitenin rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe'nin de bulunduğu 16 kişi, savcılık sorgusunun ardından sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Rektör Göktepe ve diğer 15 şüpheli 'Silahlı terör örgütü üyesi olmak' ve 'Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs etmek' suçlarından tutuklandı.

KUMLUCA'DA 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Kumluca İlçesi'nde ise geçen hafta düzenlenen operasyonda aralarında FETÖ'ye bağlı faaliyet gösteren eğitim kurumlarında görevli öğretmen ve yöneticilerle işadamlarının bulunduğu 13 şüpheliden Mehmet Emin E., İsmail K., İlhami M. ve Ramazan Ç. sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, Süleyman Demirel T., Ahmet T., Ferit G., Tanju Y. ve Özcan U. ise adli kontrol şartıyla, 4 şüpheli ise savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı.

40 POLİS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Soruşturma kapsamında geçen hafta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan aralarında Gazipaşa Havalimanı Şube Müdürü Murat Coşkuner'in de bulunduğu 40 polis, işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fetö'den Gözaltına Alınan Uaü Rektörü Adliyede (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement