Fetö'den Kapatılan Okula Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Lisesi Tabelası Asıldı - Son Dakika
Güncel

Fetö'den Kapatılan Okula Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Lisesi Tabelası Asıldı

Fetö\'den Kapatılan Okula Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Lisesi Tabelası Asıldı

KAYSERİ'de bir süre önce FETÖ/PDY bağlantısı olduğu gerekçesiyle kapatılan Özel Kılıçaslan Liseleri, 'Uluslararası İmam Hatip Lisesi'ne dönüştürüldü.

29.08.2016 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAYSERİ'de bir süre önce FETÖ/PDY bağlantısı olduğu gerekçesiyle kapatılan Özel Kılıçaslan Liseleri, 'Uluslararası İmam Hatip Lisesi'ne dönüştürüldü. Okula, 15 Temmuz darbe girişimin seyrini değiştiren kahramanlardan Şehit Ömer Halisdemir adı verildi.

OHAL kapsamında faaliyetine son verilen eğitim kurumları arasında yer alan Özel Kılıçaslan Liseleri'nin tabelası indirildi. Okulun duvarlarında yer alan yazıların üstü de boyayla kapatıldı. El konulan okullardan en büyüğü olduğu ifade edilen okulun yerleşkesinde 3 ayrı özel okul bulunduğu belirtildi. Milli Eğitim Bakanlığı ve Kayseri Valiliği tarafından okul, Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne tahsis edildi. Okula 15 Temmuz'da Özel Kuvvetler binası önünde darbeci general Semih Terzi'yi alnında vurarak, darbe girişiminin seyrini değiştiren ve daha sonra 30 kurşunla şehit edilen Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in adı verildi. Okulun Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi yazan tabelası da girişe asıldı. Okul yönetiminden yapılan duyuruda ise, okula kayıt için başvuruların devam ettiği ifade edilerek, "Yeni okul binamızda Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi ismi ile eğitim öğretime kaldığımız yerden daha güçlü olarak devam ediyoruz" denildi.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fetö'den Kapatılan Okula Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Lisesi Tabelası Asıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement