FETÖ'den Tutuklanan Albay Yılmaz Tahliye Edildi - Son Dakika
Güncel

FETÖ'den Tutuklanan Albay Yılmaz Tahliye Edildi

FETÖ\'den Tutuklanan Albay Yılmaz Tahliye Edildi

Bolu'da, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan İl Jandarma Komutanı Albay Türker Yılmaz, avukatının itirazı üzerine tahliye edildi.

29.09.2016 16:21  Güncelleme: 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan polis memuru Ozan Özen'in Bolu'daki cenaze töreninde şehidin annesi Emine Özen'in elini öpen Albay Türker Yılmaz, bir hafta sonra 24 Temmuz'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılıp gözaltına alınarak tutuklandı.

DARBE GECESİ VALİNİN TELEFONUNU AÇMADIĞI İDDİASI

Albay Yılmaz'ın avukatı Ferit Atalay, darbe girişimi gecesinde Vali Aydın Baruş'un telefonlarına çıkmadığı iddia edilen müvekkilinin eyleminin, 'Görevi ihmal' veya 'Görevi kötüye kullanma' suçunu düzenleyen TCK maddesi kapsamında değerlendirilmesi gerektiği, FETÖ/PDY ile bir bağlantısının bulunmadığı gerekçesiyle tutuklu yargılamaya itiraz etti. İtirazı değerlendiren mahkeme, Albay Türker Yılmaz'ın tahliyesine karar verdi. Albay Yılmaz, dün geç saatlerde cezaevinden tahliye edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel FETÖ'den Tutuklanan Albay Yılmaz Tahliye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor
    16:39 Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor

    Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından düzenlenen 'Edebiyatta Çeviri ve Karşılıklı Öğrenme' konulu seminer, Türkiye ve Çin'den yazar ve şairleri bir araya getirdi. Seminer, Türklerin Çin edebiyatına olan ilgisini ortaya koyarken, Türk yayıncıların Çin'deki etkinliklere katılımı iki ülke arasındaki bağları güçlendirdi. Kırmızı Kedi Yayınevi, Çin'de ofisi bulunan ilk Türk yayınevi olma özelliğini taşıyor ve Çin edebiyatından daha fazla yazarı Türkiye'ye kazandırmayı hedefliyor.

  • Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti
    16:37 Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohumları Üreticilere Hibe Etti

    Bodrum Belediyesi tarafından Atalık yerli tohumlardan üretilen fideler üreticilere hibe edildi. Atalık tohumlardan üretilen fidelerle 1,5 milyonluk tasarruf yapıldı.

  • Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor
    16:37 Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor

    Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ilaçlama servisi ekipleri, ilçe genelinde 6 araç ve 16 personelle ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Nazilli halkının rahat bir yaz geçirmesi ve hastalıkların önüne geçebilmek için periyodik aralıklarla gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları son dönemde yaz sıcaklıklarının erken başlamasıyla hız kazandı.

  • Dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüldü
    16:35 Dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüldü

    Elazığ'ın nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri, Palu ilçesinde bulunan tarihi Palu Kalesi'nde görüntülendi. Kayalık alanı tırmanan keçiler, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi
    16:35 Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir vatandaş yanan arabasına müdahale ederken kalp krizi geçirdi. İlçeye bağlı Tunçbilek Beldesi Gürağaç Mahallesinde Osman Çubuk idaresindeki otomobil rampaya doğru seyir halinde iken motor kısmından alev aldı. Çubuk (76) ve eşi yanan otomobilden son anda kendilerini dışarı attı. Osman Çubuk arabasının motor kısmında çıkan yangına kendi çabaları ile müdahale etmeye çalıştığı esnada fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Yanan otomobil ihbar üzerine belirtilen yere gelen Tunçbilek Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. Fenalaşarak yere yığılan Osman Çubuk için çağrılan 112 acil servis ekipleri, Çubuk'un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini tespit etti. Çubuk'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.


Advertisement