Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olanlar ve diğer şehitler için mevlit okutuldu.

21.07.2016 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olanlar ve diğer şehitler için mevlit okutuldu.

Çifte Havuzlar Parkı'nda düzenlenen mevlide Kaymakam Ali Fuat Atik, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Turgay Şavir, Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Cumhuriyet Savcısı Kemal Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hüseyin Özkan, Emniyet Müdürü Kuvvet Yaşar, İl Genel Meclisi Üyesi Bahri Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Fırat Akgün, CHP İlçe Başkanı Serdar Eren, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, kurumların müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Atik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimi nedeniyle birçok vatandaşın şehit olduğunu belirterek, bu nedenle şehit edilen güvenlik görevlileriyle vatandaşlar için mevlit ve Kuran-ı Kerim okutulduğunu söyledi.

Bütün şehitleri yad ettiklerini belirten Atik, "Bu manzara bize şunu gösterdi ki bu devleti, bu vatanı hiç kimse bölemez, bölmeye de gücü yetmez. Çünkü Türk milleti bir olmasını, bir araya gelmesini çok iyi bilir. Bunun en güzel kanıtı Kurtuluş Savaşı'dır. İşte biz, şu anda burada bulunan herkese şunu diyoruz ki bu bir Kurtuluş Savaşı'dır. Herkes bu savaşta üzerine düşen vazifeyi yapacaktır." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement