Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, "Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, demokrasi için devletimiz ve vatanımız için kenetlenelim." ifadelerini kullandı.

23.07.2016 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, "Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, demokrasi için devletimiz ve vatanımız için kenetlenelim." ifadelerini kullandı.

Kamber, yaptığı yazılı açıklamada günün milletçe kenetleşme, birleşme zamanı olduğunu vurguladı.

Darbe girişiminin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Kamber, şunları kaydetti:

" Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve gazi Meclis'imize haince darbe girişimi sonucunda 47 özel hareket mensubu, 13 emniyet görevlimiz, 2 asker ve 149 sivil vatandaşımız şehit olmuş, bin 450 vatandaşımızda yaralanmıştır. Şehitlerimizin naaşları memleketlerinde toprağa verilmiştir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diler, yakınlarına ve aziz Türk milletine baş sağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Evet acımız büyük fakat bu devlet istiklal mücadelesi vermiş büyük bir devlettir. Hiç bir şer odaklarının bu vatanı bölmeye gücü yetmeyecektir. Milletimizin sağ duyulu ve akli selim davranmaları en büyük temennimizdir. Bu hainlerin en kısa zamanda Türk adaleti karşısında en büyük ceza ile yargılanmaları milletimize bu acıları yaşatan, devleti ve milleti hedef alan bu ihanet şebekesini bir an önce gün yüzüne çıkarıp, en ağır şekilde cezalandırmak hükümetin en asli görevlerinden biridir. Herkes tarafından iyi bilinmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti anayasal, demokratik bir hukuk devletidir ve sonsuza kadarda böyle kalacaktır. "

TBMM'nim 3 ay süreyle OHAL ilan ettiğini anımsatan Kamber, açıklamasında "Geç kalınmış bir karar olsa da karar, ülkenin huzurunu bozan tüm unsurların kökünden temizlenmesine vesile olacaktır. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, demokrasi için devletimiz ve vatanımız için kenetlenelim. Biz MHP teşkilatı olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz."ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement