Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi

Kars'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 111 asker daha gözaltına alındı.

25.07.2016 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 111 asker daha gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kars Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturmada, Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanılığı ve Sarıkamış 9. Komando Tugay Komutanlığında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sarıkamış 9. Komando Tugay Komutanlığında arama çalışması yapan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gözaltında bulunanların ifadesi doğrultusunda aralarında rütbelilerin de bulunduğu 111 askeri daha gözaltına aldı. Böylece soruşturma kapsamında Kars'ta gözaltına alınan askeri personel sayısı 306'ya ulaştı.

Gözaltına alınan askerler, sorgulanmak üzere Kars Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kars'ta soruşturma kapsamında, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Avcı ve 9. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetkin'in de aralarında bulunduğu 195 askeri personel gözaltına alınmıştı. Zanılardan 39'u tutuklanmış, 25'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, 29'u serbest bırakılmıştı. Soruşturmadaki, diğer zanlıların işlemleri ise sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement