Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi

Bolu Valisi Aydın Baruş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı.

16.07.2016 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Valisi Aydın Baruş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Baruş, yazılı açıklamasında, 15-16 Temmuz tarihlerinde Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde milli iradeyi silah zoruyla esir alma teşebbüsünde bulunan hain güçlerin bu teşebbüsünün emniyet güçlerinin ve sağduyu sahibi askeri personelin çabaları sayesinde boşa çıkarıldığını bildirildi.

Açıklamada, Ülkenin bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu menfur saldırılar sırasında aralarında Bolu'nun Sümer Mahallesi halkından İstanbul Pendik Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Polis Memuru Ozan Özen'in de yer aldığı çok sayıda polis ve vatandaşın şehit olduğu anımsatılarak, "Aziz milletimizin demokrasiye olan inancı ve devletine olan bağlılığıyla tüm bu girişimler asla amacına ulaşamayacaktır. Aziz şehidimiz Ozan Özen ile millet ve vatan uğrunda canını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." denildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement