Darbe Girişiminden Sonra Polisten Jandarmaya Büyük Operasyon - Son Dakika
Politika

Darbe Girişiminden Sonra Polisten Jandarmaya Büyük Operasyon

Gerçekleştirilen darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nda arama yapıldı.

17.07.2016 15:58  Güncelleme: 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ve İstihbarat Şube müdürlüklerine bağlı ekipler, Maslak'taki İstanbul İl Jandarma Komutanlığı kompleksine geldi.

İL JANDARMA KOMUTANININ ODASI ARANIYOR

Polislerin, gözaltında bulunan İstanbul İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan'ın makamında ve bazı birimlerde arama yaptıkları öğrenildi.

GÜVENLİK NEDENİYLE İL DIŞINA ÇIKARDILAR

Bu arada, soruşturma kapsamında İstanbul'da yakalanan binbaşı ve daha üst rütbeli subayların, güvenlik amacıyla İstanbul dışındaki bazı illerde gözaltında tutuldukları bildirildi.

ANKARAYA'YA SIÇRADI

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Jandarma Genel Komutanlığında arama yaptı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığında arama yapıldı.

BİLGİSAYARLAR İNCELENDİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, gözaltına alınan Jandarma Genel Komutanlığında görevli subayların bilgisayarlarını inceledi.

ÖZEL HAKERAT ÇATIŞARAK ELE GEÇİRMİŞTİ

Darbe girişimi sırasında en yoğun hareketlilik, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin karşısında bulunan Jandarma Genel Komutanlığında yaşanmış, karargah dün sabah saat 08.36'da emniyet özel harekat polislerince ele geçirilmişti. Karargahtaki FETÖ mensubu askerler etkisiz hale getirilmişti.

Darbe Girişiminden Sonra Polisten Jandarmaya Büyük Operasyon
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Darbe Girişiminden Sonra Polisten Jandarmaya Büyük Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ...........................: ASKERE VERİLEN BÜTÜN SOSYAL HAKLAR ALINARAK FEDAKARCA MÜCADELE EDEN GEREKTİĞİNDE VATANI İÇİN SEVE SEVE ÖLMEYE HAZIR OLAN ZAMAN MEFRUMU NEDİR BİLMEYEN KAHRAMAN POLİS MEMURLARINA VERİLMELİ ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL. O KADAR 27 26 Yanıtla
  • Sadece günü kurtarmakla olmaz: Polis devleti olmakla övünülmez zaten yeteri kadar düşmanımız var yarın bir savaş çıksa polismi savaşacak çok yanlış hesaplar bunlar 16 24 Yanıtla
  • Hakan arslan: Bence Jandarmanın kapısına vurun kilidi gitsin, polis devleti kurulsun nasıl olsa atış spor yazılı sınav denetleme denetleme denetleme personelinide verin kurumlara vallahi süper olur 15 22 Yanıtla

Advertisement