Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan Balıkesir Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek'in de bulunduğu 6 general, bir jandarma albay, bir istihbarat subayı ve bir komiser adliyeye sevk edildi.

18.07.2016 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan Balıkesir

Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek'in de bulunduğu 6 general, bir jandarma albay, bir istihbarat subayı ve bir komiser adliyeye sevk edildi. FETÖ'nün darbe girişimi

Balıkesir Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Akyürek ile jet üs komutanlarının da aralarında bulunduğu 7 asker ile bir komiser adliyeye sevk edildi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Balıkesir Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek ve jet üs komutanlarının da aralarında bulunduğu 6 general, bir albay ile bir komiser, adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, darbe girişimine ilişkin soruşturmada gözaltına alınan, Balıkesir Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Akyürek, Kara Kuvvetleri Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanı Tuğgeneral Şenol Alkış, 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral İshak Dayıoğlu, 6. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Edremit 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Nihayet Ünlü, Erdek Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Gökhan Polat, Balıkesir İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ömer Arık ve Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli komiser Musa Ayar'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Balıkesir Jandarma İstihbarat Şube Müdürü Binbaşı Tamer Akkoyun'un ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Fetö\'nün Darbe Girişimi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement