Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi

Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

19.07.2016 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

Gül, Beyşehir Ticaret Odası Başkanlığı'da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın açıklamasında, 15 Temmuz gecesi milletin ve milli kurumların demokrasiye kasten ve alçakça bir saldırıyı önlediğini vurguladı.

Hain kalkışmanın başarısızlığa uğramasının Türk Milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olgunu belirten Gül, halkın sandığa ve demokrasiye sahip çıktığını kaydetti.

Darbe girişim haberlerinin ortaya çıktığı gece, TOBB ve oda borsa camiası olarak tepkilerini ilk anda ortaya koyduklarını dile getiren Gül, şöyle devam etti:

"Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve meclisteki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement