Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi

Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, İnönü, Adıyaman ve Harran üniversitelerindeki tüm dekan ve dekan vekilleri istifalarını sundu.

19.07.2016 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, İnönü, Adıyaman ve Harran üniversitelerindeki tüm dekan ve dekan vekilleri istifalarını sundu.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversitelerinde 15 fakültenin dekan ve dekan vekillerinin istifalarını kendisine sunduğunu bildirdi.

Harran Üniversitesi (HRÜ) Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın da Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) talimatının akademisyenlere iletildiğini belirtti.

Söz konusu talep doğrultusunda rektörlük olarak gereğini yaptıklarını belirten Rektör Taşaltın, "Mevcut 13 dekanımız istifasını verdi, İstifa dilekçelerini YÖK'e gönderdik." dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik de üniversitedeki 14 dekan ve dekan vekilinin istifalarını kendisine sunduğunu, söz konusu istifaları YÖK'e ilettiğini aktardı.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, 13 fakültenin dekanlarının istifalarını aldıklarını kaydetti.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, YÖK talimatının akademisyenlere iletildiğini, üniversitedeki 11 dekan ve dekan vekilinin istifalarını kendisine sunduğunu, söz konusu istifaları da YÖK'e ilettiğini söyledi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement