Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Valilik önünde demokrasi nöbeti tutanlar Vali Mustafa Tutulmaz'ın konuşması -Türk bayrakları taşıyan vatandaşların sloganları -İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Eren'in konuşması FETÖ'nün darbe girişimi Siirt Valisi Tutulmaz: "Halkın bu fedakarlığı karşılığında inşallah daha huzurlu, daha müreffeh, daha kendine güvenen bir toplum olacağız" İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Eren: "Böyle bir millet, böyle bir halk oldukça bu ülkeyi kimse yıkamaz. En büyük ordu, millettir" Siirt'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi protesto edildi.

20.07.2016 05:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Valilik önünde demokrasi nöbeti tutanlar

Vali Mustafa Tutulmaz'ın konuşması

-Türk bayrakları taşıyan vatandaşların sloganları

-İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Eren'in konuşması FETÖ'nün darbe girişimi

Siirt Valisi Tutulmaz:

"Halkın bu fedakarlığı karşılığında inşallah daha huzurlu, daha müreffeh, daha kendine güvenen bir toplum olacağız"

İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Eren:

"Böyle bir millet, böyle bir halk oldukça bu ülkeyi kimse yıkamaz. En büyük ordu, millettir"

Siirt'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi protesto edildi.

Siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin çağrısı üzerine, aralarında Vali Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren ve 3. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Sedat Özkoç'un da yer aldığı binlerce kişi, valilik önünde toplandı.

Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "dik dur eğilme bu millet seninle", "Siirt burada darbeciler nerede" ve "darbeye karşı omuz omuza" şeklinde sloganlar attı. Vatandaşlara caddeden geçen çok sayıda araç da korna çalarak destek verdi.

Vali Tutulmaz, yaptığı konuşmada, halkın sokaklara çıkarak demokrasi fedailiği yaptığını belirterek, "Halkın bu fedakarlığı karşılığında inşallah daha huzurlu, daha müreffeh, daha kendine güvenen bir toplum olacağız. Şükür, darbe girişimi tamamen bitmiştir. Ancak kendini bilmez bireysel hatalar olabilir, onun için darbe karşıtı olduğumuzu her lafımızda dile getireceğiz. Biz, bugün sizlerle beraber olmak istedik. Sizlerin bu kutsal görevinizde ve direnişinizde biraz daha moral vermek istedik. Biz de sizlerle aynı duygu ve düşünceyi taşıyoruz." dedi.

İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Eren, selam durarak ve halkın emrinde olduğunu belirterek, "Böyle bir millet, böyle bir halk oldukça bu ülkeyi kimse yıkamaz. En büyük ordu, millettir." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Kurtalan ilçesinde de bir grup vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla Kurtalan Kaymakamlığı bahçesine geldi.

Sık sık tekbir getirip, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) aleyhinde slogan atan grup, Kaymakamlığı koruyan polislere de sevgi gösterisinde bulundu.

Fetö\'nün Darbe Girişimi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement