Fetö'nün Darbe Girişimi - Şehit Polis Memuru Oğuz'un Cenaze Töreni - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi - Şehit Polis Memuru Oğuz'un Cenaze Töreni

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Şehit Eyyüp Oğuz'un cenaze töreninden detaylar Şehitler son yolculuğuna uğurlanıyor Ankara'da darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit olan polis memuru Oğuz, memleketi Elazığ'da defnedildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit olan polis memuru Eyyüp Oğuz'un cenazesi memleketi Elazığ'da toprağa verildi.

19.07.2016 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Şehit Eyyüp Oğuz'un cenaze töreninden detaylar Şehitler son yolculuğuna uğurlanıyor

Ankara'da darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit olan polis memuru Oğuz, memleketi Elazığ'da defnedildi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit olan polis memuru Eyyüp Oğuz'un cenazesi memleketi Elazığ'da toprağa verildi.

Şehit Oğuz'un Türk bayrağına sarılı naaşı, meslektaşlarının omuzlarında İzzetpaşa Camisi'ne getirildi. Şehidin cami avlusundaki yakınları cenazeye gül suyu döktü. Naaşın yanına gelen baba Tevfik Oğuz, "O tabuta ben gireydim yavrum" diyerek, gözyaşı döktü.

İl Müftüsü Peyami Güngör'ün kıldırdığı cenaze namazı ve okunan duaların ardından şehidin naaşı, cenaze nakil aracına taşındı.

Törene katılan Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, teselli etmeye çalıştıkları Tevfik Oğuz'un koluna girerek bir süre birlikte yürüdü.

Şehidin cenazesi, götürüldüğü Harput Polis Şehitliği'nde defnedildi.

Törene, şehidin eşi Neşe, çocukları Ataman (15) ve Arda Oğuz (9), annesi Penbe Oğuz, meslektaşları ile çok sayıda vatandaş da katıldı.

8 kardeşi bulunan ve bir kardeşi de kendisi gibi polis memuru olan şehit Oğuz'un 22 yıllık meslek hayatında Irak, Suriye ve Libya'da da görev yaptığı öğrenildi.

Oğuz'un, FETÖ darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olduğu belirtildi.

Fetö\'nün Darbe Girişimi - Şehit Polis Memuru Oğuz\'un Cenaze Töreni
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Şehit Polis Memuru Oğuz'un Cenaze Töreni - Son Dakika


Advertisement