Fetö'nün Darbe Girişimi - Soylu - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi - Soylu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun konuşması FETÖ'nün darbe girişimi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu: "Bunlar öyle cezalara çarptırılacaklardır ki milletimizin gönlü soğuyacaktır.

16.07.2016 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun konuşması FETÖ'nün darbe girişimi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu:

"Bunlar öyle cezalara çarptırılacaklardır ki milletimizin gönlü soğuyacaktır. Hiç merak etmesinler"

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş:

"TBMM'nin duvarında yazdığı gibi 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ifadesi dün gece sabaha kadar Türkiye'de hayata geçirilmiştir"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Bunlar öyle cezalara çarptırılacaklardır ki milletimizin gönlü soğuyacaktır. Hiç merak etmesinler." dedi.

TOBB, Memur-Sen, Türk-İş, Hak-İş, TİSK, TESK ve TZOB heyeti, AK Parti Grubu'nu ziyaret etti.

Kabulde konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, sivil toplum örgütlerini tebrik ve takdir ederek konuşmasına başladı. 21. yüzyılda son 20 saatte hiç görmedikleri bir tabloyla karşı karşıya kaldıklarını vurgulayan Soylu, TSK içerisindeki bir grubun, Türkiye'de çok uzun zamandan beri planlamaya çalıştıkları bir planın parçasının sabaha kadar yaşandığını söyledi.

Soylu, Türkiye'nin 81 ilde vatandaşların, demokrasinin ve millet birlikteliğinin ne anlama geldiğini bir kez daha bütün dünyaya ifade ettiğini belirtti. Sorumluluklarının çok fazla olduğuna dikkati çeken Soylu, bugünün Türkiye için yeni bir milat olduğunu, Türkiye'nin hangi güçler ve emeller tarafından sarmalanmaya çalışıldığının bir kez daha net olarak anlaşıldığını dile getirdi.

Süleyman Soylu, "İnşallah aydınlık günler, yarınlar bizimdir. İnşallah bu memleket üzerinde kötü emeller besleyenlere hep beraber derslerini verme vakti de bizimdir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Gerisini hiç milletimiz merak etmesin. Bunlar öyle cezalara çarptırılacaklardır ki milletimizin gönlü soğuyacaktır. Hiç merak etmesinler. Millet ve devlet bunları yapanın yanına kar bırakmayacaktır." değerlendirmesini yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise devlet kıyafeti kisvesi altında terörist bir grubun Türkiye'de "kalkışma yapmaya" kalktığını söyledi.

Elitaş, şöyle devam etti:

"TBMM'nin duvarında yazdığı gibi 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ifadesi dün gece sabaha kadar Türkiye'de hayata geçirilmiştir. Eğer benim büyüklerim 1960 ihtilaline bugünkü gibi ses çıkarsaydı 27 Mayıs olmazdı, ben gençliğimde 12 Eylül'e bugünkü millet gibi sesimi çıkarsaydım 12 Eylül olmazdı. 28 Şubat'a sesimizi çıkarsaydık, şapkamızı alıp gitmeseydik 28 Şubat olmazdı, 27 Nisan'da bir e-muhtıra oldu, ilk defa bir iktidar 'dur herkes yerini bilecek' dedi. Bugün 15 Temmuz tarihinde millet iradesine karşı yapılan harekete millet özlenen bir davranışını yaptı, kendi iradesine konulan engeli durdurmak için gayret gösterdi."

Elitaş, siyasi partilerin grup başkanvekilleri ile dün geceden itibaren sürekli irtibat halinde olduklarını kaydetti.

Heyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de basına kapalı görüşme gerçekleştirdi.

Fetö\'nün Darbe Girişimi - Soylu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Soylu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement