Fetö'nün Darbe Girişimi Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi Tepkiler

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

19.07.2016 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, Bilecik TSO Toplantı Salonu'nda yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesi milletin ve milli kurumların, demokrasiye kasteden alçakça saldırıyı önlediğini belirterek, halkın sandığa ve demokrasiye sahip çıktığını söyledi.

Hain kalkışmanın başarısızlığa uğramasının, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olduğunu ifade eden Uzun, şunları kaydetti:

"Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir. Başta sayın Cumhurbaşkanımız, TBMM Başkanımız, Başbakanımız ve meclisteki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarına büyük bir sebatla direnen, böylece gazi unvanını bir kez daha hatırlatan meclisimizle gurur duyuyoruz. Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli mensuplarına, gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız. En çok, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyuyoruz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır."

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent de FETÖ'nün darbe girişimini kınadıklarını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement