Fetö'nün Darbe Girişimine Karşı Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Karşı Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Karşı Tepkiler

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, "Onlar vurdu biz direndik, onlar vurdu biz çoğaldık, onlar vurdu biz ayağa kalktık. Bu vatanı ölerek savunmak, yaşatmak ve korumak budur işte.

28.07.2016 09:00  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BATMAN(AA) - AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, "Onlar vurdu biz direndik, onlar vurdu biz çoğaldık, onlar vurdu biz ayağa kalktık. Bu vatanı ölerek savunmak, yaşatmak ve korumak budur işte." dedi.

Turgut Özal Bulvarı'nda Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla düzenlenen programda konuşan Uçar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci bir çağrısına kadar meydanlarda olacaklarını söyledi.

Türkiye'nin darbe girişimine karşı tek yürek olduğunu aktaran Uçar, şöyle devam etti:

"Bir kahraman gibi tankın önüne dikildi, zırhlı araçların önüne çıktı analarımız, korkusuzca mermilerin, silahların üzerine atladı bacılarımız. 15 Temmuz gecesi bu vatanın evlatları çıplak elleriyle bir işgali durdurdu. Başımıza dünyanın en gelişmiş uçaklarıyla bombalar attılar, helikopterlerle direnenleri taradılar ama bu kahraman milleti durduramadılar. Onlar vurdu biz direndik, onlar vurdu biz çoğaldık, onlar vurdu biz ayağa kalktık. Bu vatanı ölerek savunmak, yaşatmak ve korumak budur işte."

Uçar'ın ardından konser verilirken, asker ve polis kıyafeti giymiş çocuklara vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Karşı Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement