Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar "Demokrasiye sahip çıkma" nöbeti gerçekleştirdi.

17.07.2016 02:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar "Demokrasiye sahip çıkma" nöbeti gerçekleştirdi.

Kumluca Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar darbe girişimini protesto eti. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, olayların asıl amacının milletin hür iradesine yapılan bir darbe olduğunu söyledi. Çetinkaya, millet olarak aç, susuz yaşayabileceklerini ancak özgür olmadan asla yaşayamayacaklarını ifade etti.

Darbe girişimiyle hainliği, vatan ve millet düşmanlığını görebileceklerini anlatan Çetinkaya, "Bu aziz milletin vergileriyle, devletin bekasını korumak için alınan uçaklar, tanklar, silahlar öyleki milletin üzerine doğrultulabiliyor. Ey millet, siz buradaki vatan hainliğini, millet ve devlet düşmanlığını görebiliyor musunuz? Hiç kimse kendi vicdanı ve kendi aklı dışında bir iş yapmamalı. Eğer aklınız ve vicdanınız başkalarına satılmış, peşkeş çekilmişse bunun sonunda böyle vatana ihanet olarak karşımıza çıkıyor. Allah bu ülkeye bir daha böyle hainlikler yaşatmasın." dedi.

Çetinkaya'nın konuşmasının ardından şehitler için dua edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement