Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.

17.07.2016 22:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Konya'da tarihi Şerafettin Camisi'nde ikindi namazı sonrası toplanan vatandaşlar, darbe girişimini engellemek için hayatını kaybedenler için saf tuttu. Konya'daki sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa organizesinde toplananlar, demokrasi şehitleri için gıyabi cenaze namazı, dua etti.

Karaman

Karaman Sivil Toplum Platformu tarafından organize edilen programda, Aktekke Camisi'nde vatandaşlar, caminin avlusunda toplanarak darbenin bastırılması sırasında şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı, dua etti.

Namazın ardından gruptakiler olaysız dağıldı.

-Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da ise vatandaşlar İmaret Camisi'nde demokrasi şehitleri için gıyabi cenaze namazı kıldı.Burada grup adına açıklama yapan AGD Afyonkarahisar Şube Başkan Yardımcısı Eray Eğmir, yaşanılan sürecin 28 Şubat 1997'de yaşandığını bildirdi. Milletin vatanına ve demokrasiye sahip çıktığını aktaran Eğmir, "Her zaman demokrasinin yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah milletimizin bir daha böyle menfur olaylara maruz kalmamasını diliyorum" diye konuştu.

Cenaze namazına, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement